Rengin kizlar bu sabah çiçeğin etrafında minik minik uçuşan böcekler gördüm acaba çiçekten mi kaynanadili kaktus cicek bu arada. Sonra çiçeği balkona cikardim havalansin diye ayni böceği mutfak ve oturma odasında gördüm uçarken. neden oldu ki ya ya da evde başka bisey mi böceklendi ki ne yapsam bunlara 🥺
1alpercocuk Rengin sinekse eğer küçük küçük bir bardak suya bal, sirke ve bulaşık deterjanı koyup karıştırın çiçeğin dibine bardağı yerleştirin hepsini çekiyor içine
Hilaliahmer Rengin çiçekten kaynaklı olabilir kök çürüme yapınca sinekleniyor genelde. Geçenlerde öyle sineklenen kaktüsümün toprağından kocaman solucan çıktı kökleri tamamen gitmişti.
Deletedmom413 Rengin Bulur dökerseniz kisa surede temizlenir evin ici Benim bi kez baharatim da oldu reyhanda Tüm evi sardi Bi kezde salonumda süs cikolatalardan salonumu talan ettiler resmen Havalandirdim süpür sil derken bitti
Rengin Deletedmom413 ay ne pis biseymis ya yani tabi o da allahin yarattı can da evde ne isin var kurban olduğum cik dışarı çiçek böcek takıl işte 😂 çok teşekkür ederim yardımınız için ❤❤❤
Deletedmom413 Rengin Rica ederim canim :) Aynen kendimi pisligimde bogulacakmisim gibi hissediyodm 🤣 1 tane gormem yeterli artik her yeri didik didik ediyorum
Rengin Hilaliahmer saksisini yeni değiştirdim 1 ay oluyor hatta sokerken oldurucem ben bunu galiba beceremicem falan dedim dik dursun diye sopa dikmiştim yanına onun etrafi açılmıştı ordan mi geldi acaba. Öyleyse çiçekgi atmak mi gerekir 🥺
Rengin Mom8 bakliyatlara hemen baktim görünürde bisey yoktu ama daha eskileri attım içime sinmedi büyük ihtimal cicek ona naparjm bilmiuorum ama atmak mi gerekir
Mom8 Rengin bilemiyorum ama saksıdan çıkarıp kökü havalandirabilirsiniz toprağını degistirebilirsiniz
Rengin Hilaliahmer tesekkur ederim ❤ annem de kokunu at yukarısı geri dik bisey olmaz dedi bide onu denicem yarın bakalım.
Aysgllylcn Rengin benim evide karınca bastı canım bugün evi ilaçlattık ilaçlatın bide yaz geldi sürekli ürüyolar