civcivin_annesi Emizige ne zaman verdiniz bebegim 12 gunluk uyudugu yerde meme istiyor verince emdigini geri kusuyor sizce erken mi yoksa vermelimiyim
VERA19 civcivin_annesi Karşı olanda var vermekten yana olanda,bu senin kendi kararın tamamen canım,ben 1.haftada verdim kızıma çünkü sürekli elini,battaniyesinin kenarını emiyordu emme refleksleri var çok fazla🤷🏻♀️
Defneligunlerrr civcivin_annesi arkadaşın da dediği gibi kendi kararın. Ben hiç vermedim meme reddi yapar diye korktum.
Aka2020 civcivin_annesi emzik vermeyin bebeklere diyorlar kısa vadede meme reddi olmazmış ama 6.aydan sonra filan memeyi bırakabilirlermiş. Çok zor durumda kaldığımda veriyorum hep vermemeye çalışıyorum
civcivin_annesi Defneligunlerrr bende korkuyorum bırakır diye ama uyusun bırakım yatağına aglamaya başlıyor mama versemde meme istiyor
defnesmomm civcivin_annesi ilk ay emzik verilmesi uzmanlar tarafından önerilmiyor meme reddi riskine karşın. Ben vermedim şahsen 🤷🏼♀️ ama her anne kendi çocuğu için en iyisini bilir, kararı siz vereceksiniz 💕
civcivin_annesi defnesmomm benim korkumda o heo vermem diyordum 40.cıkmadan böyle oluncada napacagımı bilemedim
Esilamm1 civcivin_annesi hayr canım hiç yaşamadım emdikten sonra gazını çıkarıp veriyom onunla uyuyor durmadıgında hemen veriyom çok rahatlık yoksa hep gögsümde emmek istiyor emmese bile agzına tutuyor çok zor oluyor emzik kurtarıcım gece gündüz çok emincede kusuyor ben mama+meme veriyom sütüm biraz az şuan 1 ay 2 günlügüz
Mavisoglan-annesi civcivin_annesi canim ben hastanedeyken verdim 3.gun ama ben emmedini istedigim icin verdim. Bu senin kararin eger karsi degilsen verebilirsin.
civcivin_annesi Mavisoglan-annesi biliyorum karsı degilim karsı olanların bile verdigini gordum ama erken mi diye korkuyorum sadece
Mavisoglan-annesi civcivin_annesi yok sanmiyorum. Sonradan hic istemicek onun ne oldugunu bilecek. Su an en dogru zamanlardan biri bence.
badew civcivin_annesi ben doğduktan bir gün sonra verdim canım inan büyük rahatlık huzursuz olunca ağlayınca oyalamak için emzik verince direk sakinlesiyor ve huzurlu bir bebek oluyor ayrıca uykuya geçişinde kolaylaştırıyor ben çok memnunum emzikten şahsen
nurtalay Ya kızlar bende alıştırmak istiyorum emziğe ama tutmuyo bi türlü kusacakmış gibi yapıp geri çıkarıyo hiç emmiyo bile ağzına koyduğum zaman yalıyo sonra da atıyo nasıl alıştırıcam🤦🏼♀️
Esilamm1 nurtalay eger karnı toksa canım 5 dk arayla emzigi ver agzına bide acıkınca ver ben ilk gün zorladım öyle verdim zor aldı ama tuttu çok şükür pes etmiceksin
civcivin_annesi Esilamm1 bende mama+meme devam ediyorum sarılıktan dolayı basladık deniycem bugun vermeyi
nurtalay Esilamm1 karnı tokken denedim hep vermeyi kusacak gibi oldu çıkardı ağzından bide açken deniyim bakalım tutacak mı o zaman