VERA19 Kızlar avakadoyu bebeklerinize kaçıncı ayda verdiniz,ne ile karıştırdınız? Alerji riski yüksek bir meyve mi? Tecrübe ve fikirlerinizi alsam🥑🥑🙏🏻😂
ilknurgoksu VERA19 6. Ayda ek Gıda ile verdim yogurtla karıştırmıştım ilk yumurta alerjisi yoksa omletle ilerki aylarda veriliyor alerji riskini bilmiyorum ama 3 gün kuralına uymakta fayda var 🦋
Pirnces VERA19 7 aylık verdim avakadoyu tek verdgimde oluyor muz lada karistyorum armutlada elmaylada ama meyveleri tek tek verme taraftarıyım💚
VERA19 ilknurgoksu Herşeyi 3 gün kuralıyla veriyorum canım, yine de merak ettim riski meyveler içinde mı diye.🤔Teşekkürler🤗
ilknurgoksu VERA19 bu arada çok güzel bagırsak çalıştırıyor 😂sabahları ver ben akşam üzeri vermiştim sonra gece yarısı duşta bulduk kendimizi 😂
Pirnces VERA19 onuda bebek karar versin bakalım ilk sade ver yemezde armut muz elma biriyle karistirirsinn🥰
Deletedmom277 VERA19 Tropikal meyve olduğu için alerjik bir meyve. 6 ayda muzla karıştırıp verdim şu an sade yiyor
Yagmurmert VERA19 ben avokadoyu antep fıstıgını eziyorum onla karıstrp veriyorum. Tatları birbirine yakın ve cok yakısıyor tavsiye ederim. Yada muzla. Yada fondık ceviz ufalıyosunuz onla karıstrp
Tatliskooo VERA19 hayır alerjen değil hatta ilk verebileceğiniz şeylerden biri . Peynirle karıştırıp veriyordum ben bazen bazen de sade olarak püre