Gizay33 Kızlar kızım 2 aylık oyuncaklı oyun halısına yatırsam anlayıp tepki verir mi oyun halısında sakin durur mu yoksa daha erken mi
Deletedmom331 Gizay33 bizimki 2,5 aylıkken almıştık ama pek tepki göstermedi. Şu an 3 aylık ve daha çok dikkatini çekiyor oyuncaklara gülümsüyor falan :) ama yine de alın siz belki sizinki daha erken tepki verir
iremceren Gizay33 bebeğe göre değişiyor sanırım biz 1. Aydan beri kullanıyoruz piyanolu tepki veriyor her defasında
DeryaaaCG Ben 2 ay tam dolmadan kullanmaya başladım dikkatini çekmeye başlamıştı şimdi 2 ay 22 günlük baya dikkatini çekiyor ve oyuncaklara elini uzatıyor. Bence erken değil gün boyu onda vakit geçirmiyor
Solocann12345 Gizay33 mümkün değil canım ben 3 aylikken aldım oğlum 4 ay19 günlük bu 1 aydır elini oyuncaklara atıyor ayağını piyanoya vuruyor ama size bence çok erken🌺
Alim7189 Gizay33 benim bebegim 2 aylik 1 haftadir oyun halisini kullaniyorum gayette guzek vakit geciriyo dikkatini cekiyo baya.
Dln49 Bende kızıma 1 aylıkken aldım oyuncaklara hemen tepki gösterip oynamaya başladı tabi her bebek farklı
Nilnil Gizay33 benm bebegim 3 buck aylıkken tepki vermeye basladı csnım ondan önce piyanodan korktu sesinden bizde kaldırdık cıngırakta dikkatni cekiyodu ama pek lgilenmiypdu 3 bucuk aylıkken uzanmaya calısıyodu dokunuyodu felan he rbebek farklıdır tabi