Turuncubirkafa Merhaba anneler 86 günlük bir oğlum var son iki haftadır huzursuz mama içiyor çok az besleniyo. Gel görelim iki gün önce daha kötü oldu ağzında sürekli tükürük var öksürüyo central park hastanesine götürdüm tükürük bezleri fazla çalışıyo dedi gönderdi. Akşam dahada huzursuz oldu sonra bezmialem hastanesine götürdüm bugün boğazları tahriş olmuş dedi reflü şüphesi ile bi kaç ilaç verdi eve gönderdi. İştah yine sıfır evde zor bela biraz uyudu sonra aşırı bir ağlama krizi ile uyandı ateş yanıyo tekrar götürdüm aynı hastaneye makattan ateş ölçtüler 39.5 hemen fitil verildi soyuldu sonra kan testi (en zor olan bölüm şükür bebek hemşiresi tek seferde damarı buldu ama çok kan aktı) çiğer filmi çekildi.. kanda enfeksiyon çıktı çiğer filminde tükürükler çiğere geçmiş biraz:( rahatlaması için iğne yaptılar. Antibiyotik tedavisine başladık :(
tgc Turuncubirkafa onların başı agrisa bile ölüp ölüp diriliyoruz anne yüreği işte ins hemen toparlanır sutunuz varsa bol bol emzirin
Turuncubirkafa tgc malesef sütüm yok sağ göğsüm 2 aydır kesik soldada çok az var zaten iştahı olmadığı için sol şuan yetiyo
Kadergls Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin geçen hafta aynı şikayetlerle gittik film çekildi ve bronşları dolmuş sağ göğüste zatürre başlangıcı var dedi 6 tane iğne ve şurup tedavisine başladık bugün son iğnesini vurduk çocuk kendine geldi öksürük azaldı ama meme emme önceki gibi değil çok dikkat etmek ve doğru tedaviyi uygulamak önemli ilk götürdüğümüz Dr bize üşütmüş demişti balgam sökücü tek verdi o da etki etmedi ve 2 günde zatürreye çevirdi :(