Zeynepmusab Bime yarın gelecek olan kiwi mama hazırlayıcı ve ilk kitaplarım olarak gelen kartlardan kullanan varmı? Memnun kalan? İlk zeka kartlarim diye bir egitim kitapcigi vardi ama bunlari gorunce bunlarda olabilir dedim sanki, bebegim 1 ay 15 günlk .
Mom563 Zeynepmusab mama hazırlayıcıyi ben ek gidaya başlamış olan arkadaşıma sordum. Bence çok gerekli olan bişey değil dedi. Hem uğraştırıcı hem çok fazla bulaşık çıkarıyor dedi. Buharda sebzeleri pişirmek için çelik süzgeç gibi aparatlar var 30 tlden başlayan onlar aynı işlevi görüyor dedi. Ben de hak verdim açıkçası. Rondom evde var bi de o suzgeclerden almayi düşünüyorum geri kalan parayla da başka ihtiyaçlarını alirim
Mom0363 Zeynepmusab bence de bunlar daha sempatik. Bende bunu seviyorum. Hem maliyeti az hem de aynı işlemi görüyor yani daha sade olarak
Zeynepmusab https://hizliresim.com/Wc1DJA Bu kitapcikları kullanan varmı? Memnunkalan , bebegim icin almayi dusunuyorm 1 ay 15 günlük.
Milagros Zeynepmusab bende bebeğimin ilk zeka kartları var onları çok seviyor kızım 4.aydan beri oynuyor onlarla şimdi 10 aylık ve vak vak nerde deyince o kartı alıyor elimden yada gıt gıdak deyince tavuğu 😊bence bunlarda çok güzel bende almayı düşünüyorum faydalı olacağına inanıyorum ayına göre gösterirsiniz görsel zeka için ideal bence