Gaz sancısı çeken bebeğimi nasıl rahatlattım sizlerle de paylaşmak istedim ben çok faydasını gördüm inşallah sizinde bebeğiniz bu yöntemlerle rahatlar. Öncelikle bebeğim şuan 50 günlük biz bu sancıları 20-25 günlükten beri çekiyoruz her gece bi işkence gibiydi bebeğim hiç susmadan ağlıyordu uyumak istiyor sancıdan uyuyamıyor emmek istiyor kıvranmaktan ememiyordu. Doktora götürdük bi problem olmadığını sadece gazı olduğunu söyledi biogaia ve sab simplex ilacını yazdı bi kaç gün işe yarar gibi oldu sonra yine aynı oldu. Benim de başka çözümlerim oldu tabi etraftan aldığım tavsiyelerle öncelikle doktorun verdiği ilaçları bıraktım arkadaşımın tavsiyesi ile nurse harveys colex’e başladım üzerinde yazan ölçüler gibi vermedim günde 3 defa 1er ml verdim, sonra her bezini değiştirmemde gaz masajı yaptım karnını vakumlar gibi hareketler sonra bacaklarını bisiklet kullanır gibi sonra ayaklarını taa başına kadar kaldırdım korkmayın bişey olmaz bebekler zaten çok esnek bunları yapınca bile kaç defa gazı çıktı. Sonrasında bebeğime patik giydirdim ayakları sıcak olsun diye ve hiç çıkarmadım. Ve son olarak da sling kullandım bebeğim şiddetli ağladığında bile slingi takıyorum baya direniyor bağlanmak istemiyor ama iki dk içinde sakinleşip uykuya dalıyor tabi sakinleştirmek için hoplayıp zıplıyorum gezdiriyorum benim sıcağımla birlikte uykuya dalıyor. Ben bu saydıklarımın çok çok faydasını gördüm hamdolsun bebeğim şimdi biraz daha rahat bende biraz olsun uyuyabiliyorum inşallah sizde faydasını görürsünüz. Sancısız sağlıklı günler dilerim ☺️