Dryae Kızlar bebek tarhanası tam buğday ununu nerden aldınız bu söylediklerimden başka neler aldınız ek gıda dönemi için 😊
habibe_omerasaf Dryae tam buğday ununu hepsi buradadan aldık bebek tarnahanası ise e bebkten aldık ben bide ayrıca tam yulaf unu ve irmik aldım ek gıda için
Elifsu Dryae makarnavitmadan aldım bugün geldi hepsi. Tam pirinç unu, tam buğday unu, tam yulaf unu, Bebek irmiği, tarhana. Başka bişeye şimdilik gerek yok bence.
Dryae habibe_omerasaf teşekkürler ebebeğe birde ben bakayım yulaf unuyla nasıl bir tarif yaptınız acaba
Papatyam Makarna vitma dan büyük paket aldım ekstradan karadut özü ve hurma özü aldım.organik üzüm pekmezi tuzsuz tereyağ ve soğuk sıkım zeytinyağı temin ettim birde. Fakat henüz kullanmadık. Tadımlık gidiyorum şu an . (6ay 1 gün)
Dryae Papatyam teşekkürler 😊 ürünleri nereden aldınız acaba hepsini tedarik edebileceğim bir site var mı
habibe_omerasaf Dryae yulaf ununu içme suyuyla pişirip istediğim meyveyi cam rendeye vurup unun icerisine katıyorum az biraz zeytinyağı damlatıyorm muhallebi seklinde veriyorum bebeğime.
Papatyam Dryae karadut özü ve hurma özü makarna vitma dan aldım. Üzüm pekmezi tereyağ memleket den. Zeytin yağı komşu dan aldım. Memleketde kendileri yapıyormuş. Bundan sonraki bütün alışverişlerimi makarna vitma dan alacağım.çalışan bi anne olarak kolaylık sağlayacağını düşünüyorum😊