Tugbaf Merhaba! Anneler zaditen 1mg/ml oral damla kullanan oldunu uyku yada uykusuzluk yapıyormu bilgisi olan yazabilirmi
Almilatanay Tugbaf bizde kullandık sadece 5 gün doktor öncesinde uyardı halsizlik sersemlik yapar diye eve biraz yaptı tek yan etkisi oymuş ama onun sayesinde uykumuz düzene girdi. Alerji için kullanmıştık biz
Bengisu_dunya Zyrtec kulkandık muadili zaten zaditenin 3 gün kullandık mahvoldu cocuk huysuxluk bezginlik uyku hali yaptı sepet gibi oldu kısaca cocuk
Tugbaf Bengisu_dunya alerji için verdi kızarıyor heryeri ama zaten oğlum çok huysuz ve uymayı sevmeyen bir bebek bilgi verdiğiniz için sağol canım
Tugbaf Almilatanay yüzünde ve vücudusunun belirli yerleri kızarıyor ve Ateş yapıyor bunun için verdi uykusuzluk yapıyormu oğlum 3 gündür hiç uymuyor uyumayı seven bir bebekte değil onun için merak ettim bilgi verdiğiniz için sağolun
Tugbaf Almilatanay ah canım keşke uyuşa 1 yaşında uykuyu hiç sevmiyor uykusuzluk yapar diye ilaç korktum
Ikrasu__ Tugbaf bende kullandım doktorumuz uyku yapabılır demıstı .. kıxım huzursuzdu ılacı verınce guzel uyurdu 😇