Merhaba, bebegim 8 ay 22 günlük atak donemindeyiz, normalde 3 gün oncesine kadar saat 9:30-10 arasi uykuya yatardi sabah 8:30-9 a kadar uyurdu. Son 1 aydir da sallanmadan uyumasına rağmen uykuya geçerken kucağımızda hafif kıpırtı istiyordu, son 3 gündür hafif sallanma yetmiyor kucağımızda, kollarımız kopmak üzere kilosuda yerinde ayni zamanda uykusu bozuldu 9:30 da basliyoruz uyutmaya, uyukluyor yerine yatirinca kalkiyor ve saat 12 ye kadar en az 10 kez yasaniyor bu. Esimle birlikte dönüşümlü yapiyoruz ama artik dayanamıyorum. Bugun gunduz uykularinada sicradigini gordum bunun, az once 3 kez salladim uyuttum yatirdim kalkiyor, inanın çıldırmak üzereyim artik. Kollarim ayri agriyor, belim ayri ağrıyor. Hic boyle alışkanlığı yoktu son 1 aydir ufak ufak istiyordu ve hemen daliyordu yetiyordu ama son günlerde artik yetmiyor ve dalmiyor, uykusuz geziyor, gözünden uyku akiyor ama uyumuyor oynatmaya az kaldi doktorum nerde 😅 rica ederim kiymetli önerilerinize ihtiyacim var, iyi bir şeyler duymaya ihtiyacım var, yoksa inanin psikolojik ve bedenen bitmis durumdayım.