Gns Arkadaşlar meme uçlarım biraz soyuldu ve göğüs pesi kullanmam gerekiyor ama aldığım marka göğsüme yapıştı çıkarırken canım acıdı. Önerebileceğiniz iyi bir marka var mı? Göğsüme yapışmaması en önemlisi
Ftmsnny Gns lansinohdan memnunum ben. E bebek in markasını tavsiye etmem. Birde ben ağız bezinin arasına ped pamuklardan koyup öylede kullanıyorum
Azraninnnannnesi Gns wee nin jelli olanı kullanıyorum en başından beri cok memnunum herhangi bi yara vs şikayetim olmadı
Gns AdaDeniz lansinoh deneyeceğim galiba. Göğsünüzde herhangi biz yara falan var mıydı peki benim yara diye mi yapışıypr acaba diyorum
AdaDeniz Yara vardı ilk zamanlarda ama hiç yapışmadı, ben çok memnun kaldım. Hatta ayva çekirdeğinden jel yapmıştım onu sürüp üzerinede lansinoh göğüs ucu Kremini sürüyordum ona rağmen hiç yapışmıyordu.
IrmakBilgin Gns bebedor kullanıyorum çok memnunum Hepsiburada.com da bazen kampanyaları oluyor ordan alıyorum ☺️
Sultn34 IrmakBilgin bnde bu sefer bulamadim dye bebedor aldim berbat ped islanmasa bile icindeki pamuklar gigsume yapsyo
Sevde123 Bir çok markayı denemiş biri olarak kesinlikle lansinoh göğüs pedi dolduğu zaman hemen sızmıyor çok başarılı