anzvlemel Merhabakar güzel anneler kızım 5 ay 10 günlük gece sukur sıkıntımız yok ama gunduz uykularını bır türlü uzatamıyoruz yanı kırk dakka uyuyor kımı zaman bır saat bu ne zamsn duzene gırer acaba bunun duzeldıgı bır ay varmı acaba😏🤨
Pcoslubiranne anzvlemel uyku araligini açmaniz gerekiyor.Başka bir yolu yok maalesef.Artık daha uzun sure uyanik kalip daha kisa uyuyacaği zamanlar geliyor.
Banumete anzvlemel eğer uyandığında ağlamıyor huzursuz mutsuz değilse yaptığı uykular yetiyordur gözlemlemelisin 9 ayda 2 uyku ile uzun uyuyorlar yani benim bebeğim uyuyor
anzvlemel Banumete cok sukur yanı ole huzursuz uyandıgu cok nadır ya bu uyku egıtmenlerı fılann bır saatten az uyumamalı Fılan yazıyorlar zorluyorum ama uyumuyor yanı kimi zaman kırk kimş zaman bır saat uyuyor😬😬
Banumete anzvlemel o yüzden söyledim bende çoğunu takip ediyorum bir ara takmıştım uyku düzenine soru sormak için yazmıştım sana yazdığım cevabı vermişti huzursuz mutsuzsa ağlayarak uyanıyorsa yeterli uyumuyordur demişti ama mutlu neşeli gülerek uyanıyorsa uykusunu almıştır zorlama demişti ama 9 ayda 2 uyku 1.5 saat 1.5 saat yapıyor oğlum şok şükür uzadı