Medinetass Aramızda AliExpresden alışveriş yapan var mı memnun kalan veya kalmayan ürün kalitesi nasıl bilen var mı ?
Sarisin Medinetass ürün kalitesi iyi fiyatta uygun oluyo ama geç geliyo 1.5 ay falan sürmüştü en son alışverişimin gelmesi
Melikesmum Medinetass ben bebek bakım çantası aldım süper . Buraya göre daha uygundu tabi dolar daha uygundu
habibe_omerasaf Medinetass ben bebeğim kıyafetleri için kese ve Anne cAntası aldım 20 günde geldi cok cok memnn kaldım
Minnakbebek Medinetass gecen hafta bebegimi kiyafet toka siparişi verdim bekarkende alıyordur sıkıntı olmadi
Zxcvbnm Melikesmum bende çanta sipariş edecem de cantanizin adi ne kaç günde geliyor ben land marka baktım ama iyi mi bilgim yok
aydgnelf Ben genel olarak yapıyorum alacağım şeyin acelesi yoksa bebek çantası ve kumaş bebek kitabı aldım en son onun öncesinde telefon kılıfı bikini elbise gözlük takı birçok şey aldım
umaydilara Ben 2 yıldır yapıyorum. Ali expres geek ve wish. Bu üçündende yaptım alışveriş memnun kaldım hatta wish ve geek uygulamalatında ürün anlatıldığı gibi gelmezse para iadesi yapıyorlar.
haticee Satıcı değerlendirme puanına göre alışveriş yaparsanız yüksek puanlı satıcılardan kötü ürün gelme ihtimali zayıf bi de geleb ürünün fotoğraflarını kullanıcılar çekip atıyor ona bakın o bölümde Türkiyeye kaç günde geldiğini de kullanıcılar yazar genelde
Dilber Ben oradan alisveris yapamiyorum bi turlu adres kisminda takilip kaliyor turkiye kocaeli kartepe adresini gryorum bi trlu olmuyo benzer durumu yasayan varmi?