eymenssmom Evin bir odasında rutubet var orayı kullanmıyoruz ama yayılmış midir bütün eve bebeğimde alerji çıktı çok üzülüyorum evi değiştirmeyi düşünüyorum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi eymenssmom Rutubet iğrenç bir şey sikin orayı çamasır sulu suyla imkan varsa boyayın rutubetten eser kalmaz silikonlu boyayla. Eğer bırakırsanız yayılır süpürgeliklere kadsr küf tutar.
Mom62636362 eymenssmom olabilir tabi, ailemin evi iki katlı, üst katında rutubet ve küf sorunu var, yıllarca uğraştılar, kızkardeşim ranzanın üst katında yatardı, hep hastalanırdı
Nagehan08 eymenssmom benm eski evim öyleydi altı dükkandı, hem soğuk hemde her eve girdiğinde küf kokuyordu. Hamileliğimi bile o evden taşınınca planladık, çok sağlıksız. Annem astım hastası oldu o küfler yüzünden
eymenssmom Odayu AyPerisiVeGokPrensininAnnesi odayı boyattik kokusu geçmedi ev bizim ama satıp taşınmayı düşünüyorum bu yüzden bende de astım var genetik yatkınlığı da var oglun şimdi de alerjisi çıktı
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi eymenssmom Allah allah niye gitmedi ki? Yeni ev terleme yapar ordan da küf olur bina yaz gördü mü hic? Yaz gorup 2 yaz en az kuruyacak iyice sonra da temrar boyayla düzelir. Bu devirde ev almak da satmak da çok zor maalesef. Ne boyasıyla boyadınız?
ballilokmaninannesi @eymenssmom bizim evde nem rutubet üst kattan su akıyordu leş gibi oldu ev kızımı salondan başka odaya çıkaramıyorum yanlış bilmiyorsam hasta eder astımada yol acabiliyordu galiba