Sinif177 123bozkurt Gulfem07 biz de ateş yaptı ve 3 gün huzursuzluk yaptı. 2. Ay aşısı da ateş yapmıştı. Bu aşı onun devamı olduğu için bunda da bekliyordum.
Berii 123bozkurt kesinlikle öncesinde ateş düşürücü falan ilaç vermeyin, bebeğin o aşıyla savaşıp bağışıklık kazanması lazım, biz aşımızı 4 gün önce olduk herhangi bi ateş huysuzluk yapmadı şükür
YDE 123bozkurt dün yaptırdık. Doktorumuz ateş falan yapmaz dedi yapmadı gerçekten. 2.ayda da olmamıştı
Prensesannesi_ Yaptırdım ben bi değişiklik olmadı bebeğimde aşıya gitmeden önce agrı kesici ateş düşürücü içir Allah’ın izniyle bişey olmaz ben hep öyle yapıyorum canım 😊
Prensesannesi_ Gulfem07 iki bacağından vuruyorlar aşıyı yapabilir ama dediğimi yap calpol yada dolven varsa evinizde içir öyle götür sürekli takip et ama ateşini canım. Ben öyle yapıyorum yani
Gulfem07 Sinif177 bizde de yapmıştı en çok 37.5 idi ama huzursuzdu.Doktora sordum rota aşısı a olunca sonra ver dedi.
Gulmrt Prensesannesi_ bu hiç önerilmiyor bebeğin ateşini önlemek iyi bişey değil bağışıklık kazanması açısından eğer çıkarss verilmesi gerekiyor ♥️
Atelci 4.ay aşısı ateş ve huysuzluk yaptı ama 37.9-38 lerde calpol ver . Arkadaşın dediği gibi öncedrn verme çünkü doktorlar vücudu virüsle savaşsın bağışıklık kazansın istiyorlar. Diğer türlü calpol e bağışıklık kazanır lazım olduğunda işe yaramaz
Sinif177 Gulfem07 bizim 38 üstüne çıktı. Doktor 38 e çıkarsa yarım ölçek calpol ver demişti. Öyle calpol verdim.
Umik 123bozkurt benim bebeğim de çok ateş yaptı ve bacakları çok ağrıdı dün 6. Ay aşısını olduk çok şükür öyle bir yan etki olmadı