Kafasikarisikanne beni çok mutlu ettiniz. Azcık da olsa iyi hissetiyseniz ne mutlu.
İnanın bende böyleydim sürekli olarak ev topluyordum ay dur şunu yapıyım ay yok sonraya kalmasın bir yandan da hep eşime söyleniyordum ve asla kavga etmeyen insanlarken kavgasız günümüz olmaz olmuştu hatta maalesef 6 aylıkken bebeğime bağırdım yeter artık bıktım senden diye. Bu cümleyi yazmak bile o kadar kötü hissetiriyor ki anlatamam.
Bir ara buraya da bu tarz bir başlık yazmıştım, sağolsunlar çok güzel şeyler duydum ama eşimle dertleşip, karşısında hüngür hüngür ağlayana kadar kendime vakit ayıramadım.
Çünkü bana dediği şey şuydu. O kadar güzel hallediyorsun ki herşeyi, sorun yaşadığını anlamadım hiç. Çok uzattım kusura bakmayın eşimden Allah razı olsun yerinde başkası olsa heralde delirmiştim. Beni her fırsatta dinlendirdi, kendimle ilgilenmeme teşvik etti. Kavgalarımızda bitti, anneliğimi de parmakla gösterirler. Hee ama bana arada hala geliyorlar mı geliyorlar o ayrı konu 🤭 annelik çok zormuş, yaşamadan anlamıyormuş gerçekten insan. Çok büyük sabır diliyorum size, zaman hızlı, evlatlarımızın bugünleri çok kıymetli ileride çok aramayalım şimdi çıkarabildiğimiz kadar tadını çıkaralım.