AselSisiMom Yeni doğan bebeğim için sling almayı düşünüyorum sevgili anneler fakat kararsız kaldım mycey markasının yan kullanım olanı mı daha uygun olur sizce kullanan deneyimleyen anneler lütfen yazın fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim 💮
Arzuuuu AselSisiMom ben neko 4,5 metre düz bez gibi olan slingini 1 ayılıktan itibaren kullandım çok işime yaradı
Brglbray Ben halkalı sling kullandım şimdiye kadar çokta memnundum benim oğlan 7 kilo olunca bıraktım ben taşıyamıyordum kayma falan olmuyordu
AselSisiMom Brglbray Teşekkür ederim 💮halkalı olanlar hani bu çarşaf gibi dolayıp bağlanılıyor belden o değil mi?
ZeynepAkdemir Brglbray kaç aylıkken başladınız kullanmaya halkalı dediğiniz uzun olan mı bacakları m şeklinde taşımaya ne zaman başladınız
Brglbray AselSisiMom ZeynepAkdemir halkalo sling bağlama modeli diye yazarsanız tam bağlamasını görebilirsiiniz. Bacakları m şeklinde kalıyor. 32 günlük falandı kullanmaya başladığım da tam markasını hatırlamıyorum n11den almıştım ama güzel ve kullanışlı bence
AselSisiMom Arzuuuu Teşekkür ederim 🌸 peki bebeğinizi hangi pozisyonda koydunuz sling in içine oturur gibi mi yoksa yan mı yatırdınız? 40 günlük bebeğim şuan nasıl yapmalıyım?
ZeynepAkdemir Brglbray teşekkürler bende başka sevibebe aldım ama bebeğim 2,5 aylık bacaklarına zarar verirmi diye tam oturtmadım yan kullndım artık oturtarak kullanmak istiyorum çünkü büyüdük yan sığmaz olduk ☺️
AselSisiMom Brglbray M şeklin taşımaya 32 günlükken mi başladınız yoksa yan mı yatırdınız bebeğinizi? Sling bağlama videolarının bazılarında yeni doğan bebeklerin bacakları içeride olmalı M şeklinde dışarıda olmamalı diye anlatıyorlar
Brglbray ZeynepAkdemir yurt dışında kalça çıkıklığı için önerliyor sling kangurudansa tam vücut şeklini alıyor o yüzden. Kullanabilirsin rahatlıkla 👏😇