Deleted0089 Bebeğim 3 aylık dönence almak istiyorum ancak kararsız kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum 😊
Ozgedefne Deleted0089 bizimki fischer price dönence ışıklı müzikli hediye geldi bize ama pili çok çabuk bitiriyor bide büyük pillerden onun harici güzel en azından beşiğine koydugumda oyalıyor ☺️
Cansu425 Deleted0089 ben anne yani besigine takmak icin olanlarindan aldım onlarda secenek az play gro markasininkini aldim E bebekten bayiliyo ona heycanlaniyor renkleri cok canli cunku kizlar icin pembe piyanolu oyun halisi almistik fisher pricein ona hic bakmiyor bile agliyor hemen keske onuda kirmizili sarili olanlarindan alsaymisim cok pismanim simdi bol renkli alin soft renkler almayin. Ben cok memnun kaldim donen kismi cikip bebek arabasina pusetine takilabiliyor banyodan sonra babasi tutuyor eliyle ben giydiriyorum evin neresinde gorse taniyor donencesini bayiliyor kesinlikle tavsiye ederim 1. Ayindan beri ilgisini cekiyor https://www.e-bebek.com/playgro-muzikli-portatif-donence-p-plg-1010185479/?gclid=EAIaIQobChMIgs3wp8683AIVSLHtCh2BiQw1EAQYASABEgJN2_D_BwE
meryemkisa Deleted0089 fisher price kelebekli rüyalar çok güzel arkadaşımda görmüştüm bende alcam kızım 3 aylık olunca
Duyguu Deleted0089 chicco nun büyülü yıldızlar dönencesini aldım uzaktan kumandalı belli bi süre müzik çalıkdtan sonra kendiliğinden kapanıyor bebek ağlamaya başlayınca tekrar devreye giriyor memnunun uykuya dalıyor onunla