Mertemirim Oğlum 36 günlük ve her emdikten sonra kusuyo bazan peynir gibi bazen sütü öylece çıkarıyor bi şey yok diyorlar ama içim rahat etmiyo aynı durumu yaşayan var mi
Deletedmom5284 Mertemirim Eltim böyle birşeyden bahsetmişti sütü yaramıyor kötü etki yapıyormuş çocuklarına, tam olarak dinlemedim böyle birşey var mı yok mu emin değilim bir araştır kuzum
Gulsum71_ Mertemirim benim kizimda iki aylik emdikten sonra bazen benim kizimda kusuyor dediginiz gibi bazen süt bazen peynirimsi korkulacak birşey yok fazlasini atiyorlar benim kizmda 2 aylik
Tatliskooo Mertemirim peynir kesiği gibi çıkarması normal bi durum küçük beneklerde ama olduğu gibi kusması biraz endişe verici bi durum 🤷🏻♀️
Ozleem Mertemirim benim bebegimde öyle peynirimsi normalde, oldugu gibi cikarmasI yani fiskirarak kusuyosa reflü olabilir bize öyle dedi doktor ben mamada veriyorum aptamila ar aldim reflü olan bebekler icin onu kusmuyo
Ozlemm_ege Mertemirim fazlasını kusuyor. Bende ilkte endişelenmiştim ama doktorum normal dedi. Burnundan ağzından fışkırarak kusmuyorsa sıkıntı yok. Çökelek yapıyırlar bazen oğlum 2 aylık günde 3 4 defa yapıyor. Adı çökelekli oldu😂
Karlarkralicesi Mertemirim reflu yatağı kullanmanı öneririm belki iyi gelir. Bir de gazını iyi çıkaramıyordur belki
Zuluu Mertemirim benim kizimda iki aylik iki kizim var biri bes bucuk yaşında diğeri 35 günlük ikisinde de yasadim bu durumu doyup doymadohini bilmedigi icin bebekler fazla emiyorlar fazla emdiklerini çıkarıyorlar korkulacak bisey yok
Suna-58 Mertemirim canm bende aynı durum vardı doktora sordum süt ise sıkıntı yok bebegin doyuyor ve fazlasını atıyor tabi kusma kusma şiddeti çok fazla ise doktora götür normal az çıkarıyorsa endişelenme 😊