Begrich Kızlar eminim daha önemli dertleri olanlar vardır sormaya çekiniyorum ama 🙈 ağzımın içinde küçük bi aft( beyaz yara) çıkmış, ilaçsız evde iyi gelecek bi yöntem bilen var mı?
Ahtc Begrich benim eşimde çıkmıştı bi ara kenacort diye bir merhem bulduk sonunda tek fayda eden o oldu aftın çaresi yok gerçekten neler denedik arada tekrarlıyor çok baharatlı yediğinde ve aşırı stresli işi olduğu için aftın düşmanı yani stres o dediğim merhemi alın azcık bi ağrı hissettiğinde büyümeden üstüne sürüyosun çok büyüyüp acıtmadan geçiriyor en azından günler sürmüyo ağrısı geçmiş olsun size de
kisgunesi-0102 Begrich ah şu an aynı bendede var öyle yerde cikmiski bide mendebur ama bende sürekli olur ve kendiliğinden geçer ne ilaçlar denedim fayda etmedi aft inatçı biraz 5-6 günde düzeliyor belki yanlış ama ben tuz dokuyordum sonra uyusuyordu yemeği falan öyle yiyorum başka türlü acisina katlanılmaz ilaçlarda geçirmiyor biraz uyuştruuyor geçmiş olsun 🤗😍
Begrich Ahtc o ilacı biliyorum ama ben eczanelerden çok korkuyorum 😢 çok acil bir şey olmadıkça da gitmek istemiyorum
kisgunesi-0102 Ahtc bende aldım ondan bana hiç fayda etmemişti aft inatçı biraz hiç bişey doğru düz fayda etmiyor
Ahtc Begrich niye canım ya önlemini aldıktan sonra bişey olmaz Allahın izniyle o acıyı çekmektense bide eşim gece yatarken sürüyordu jelimsi bişe ya konuşamıyo insan sürünce. Alıp getirecek kimse yokmu çekmeyin derim çünkü doğal şeyler pek etki etmiyordu bizde
Begrich kisgunesi-0102 sana da geçmiş olsun canım, küçücük bir şey ama can tatlı işte, iştahımı bile kesti benim tuz çok yakmaz mı😩
Ahtc kisgunesi-0102 geçmiyor zaten Malesef ama dediğiniz gibi uyuşturuyor küçülüyor gibi oluyo eşimde o yüzden daha hafif atlatıyodu belki herkes bir değildir doğru ben gördüğümü söyledim
Ahtc Aylinayd geçmiş olsun kıyamam çocuklarda daha zordur büyük insanı bile mahvediyo Allah şifa versin