Hulya_goktug Kızlar hayırlı geceler internet üzerinden şöyle güvenilir uygun hesaplı tesettür e uygun alış-veriş yaptgnz siteler varmii 👀😆
Mom62636362 Hulya_goktug he-qa güzel canım, kalıpları da dar değil, tunikleri falan ara boy, instagram sayfalarına bakabilirsin
Deletedmom278 Hulya_goktug Moda selvim, pazarium, moda sahra, moda ensar, all day, sefamerve modanisa.
Hulya_goktug Melegimsin pazarium çok goruyorum ama kaliplari nasıl cnm tam Oluyo mu yani orada bi kaç ürün begndm
Hulya_goktug Birkoalaanasi Elizamodada jile begendm bir kaç kişi yanlış ürün gonderiyolar diye yorum yapmış o yüzden vazgectm aldinmi o siteden ürün 😘
Prensinannesii06 Hulya_goktug instagramdan modaşah diye bir sayfadan yapıyorum internet sitesi de var takım halinde 60 tl alt üst kemeri 3 lü kombinaldım ve kumaşları çok güzel annen ucuz yakar o kumaşlar kesin güvenme dedi ama hiç korktuğum gibi gelmedi
Mom62636362 Prensinannesii06 baya ucuzmuş ben de bakayım, tesettür markaları o kadar pahalı ki kendime hiçbir şey almaz oldum
Hulya_goktug _mutluanne_ tofisada güzelmiş evet hep bakiyrm ama guwenemiydm kuzenim jile aldı ordan çok dar giyemiyom dedi 😅
Dilber63 Hulya_goktug vala bn 45 kılo olunca ordan ne alırsam sap dıye oturuyo daha bugun kargom geldı 180 lıralık alısverıs yaptım baya uygun🙈