Kubra_nehir Merhaba kızım 5. Ayına girecek ama hareketlerinde biraz gerilik görüyorum. Sizin bebeklerinizin hareketleri nelerdir ? Dönme Gel gel yapıldığında karşıdakinin kucağına atılma Elleriyle ayaklarını tutma gibi hareketler yapıyorlar mı Yoksa ben mi çok pinpirikli davranıyorum 🙄
VERA19 Kubra_nehir Kızım 5 aylıkken dönüyordu çoktan,şimdi 6 aylık,yeni yeni kucağa atılmaya çalışıyor,ve 5.ayın sonunda elleriyle ayaklarını tutmaya başladı.Acele etmeyin erken olabilir daha ve bunun erkeni geçi yok her bebeğin gelişimi farklıdır🌸
Dygosmn1 5 ay 16 gunluk. Ha diyince olmuyor canim 2 gundur donebiliyor. Sen sadecw onunla hareketli oynamalara bak donmesi icin oyunlar ogret . Nerden vardin bu kaniya
Kubra_nehir Dygosmn1 ilk bebeğim ve kimseden destek almıyorum herşeyiyle kendim ilgilenmek istiyorum. Ve etraftan sürekli baskı var bu çocuk dönmesi lazım gegl gel yapınca atılması lazım vs vs. Psikolojim alt üst oldu bebeğime yetemiyorum gibi hissetmeye başladım
smaktroll 4 ay 20 günlgüz ve 3 aylıkken dönmeye başladı gel gel yaptıgında hala gelmiyor ama şuan ne götersem onu alıyor yada yakınındaki şeye uzanıp alıyor şuan tek yeni güncellemesi beni tanıması yabancılarda ağlaması ilk gördügü insanları görnce çığlıgı basıyor ben skaşnleştrince anca susuyor kafasnı gögsme dayayıp ağlıyor şuan bu bir haftadır var böyle ama endişelenme bebekden bebege fark var canım bazıları geç döner bazıları geç emekler bazıları erken konuşma vs her bebek kendne özel zamanları var o yüzden sabret
Dygosmn1 Kubra_nehir ay oyle seymi olur canim ya. Bak benimde ilk bebegim ben yeri geliyor oturup agliyorum iyi bi anne degilim diye. Ama elimizden geleninin fazlasini yapmaya calisiyoruz boyle dusunme lutfen. Herkes bu yoldan geciyor. Bak sagdan soldan soylenen laflar yuzunden bebegimi 3 ay emzirebildim. Simdi nasil da uzuluyorum keske kafama takmasaydim diye. Boyle yapma sen bebegene odaklan. Inan ki o zamani valti gelince herseyi yapicak. Diyorum ya benim kide 2 gundur dönuyor . Sen onla guzel vakit gecirmeye bak. Ve eminimki cok guzel bir annesindir 👍🥰