Edalya Oglumvebennnnnnn 90 ml yeterli demişti bizim doktorumuz birde bebeklerde doyma duygusu henüz olmadıgı için siz ne kadar verirseniz okadar içer siz belirliceksiniz biraz fazla veriyosunuz galiba☺️
Masalim Oglumvebennnnnnn canim ictigi kadar ver ben emziriyordum ne kadar ictigini bilmiyorum ama kusmuyosa fazla degildir bazi bebek 60 icer bazi bebek 120bence ona takilma
Oglumvebennnnnnn Edalya ay ben de vicdan azabı çekiyordum doymuyor sanıyordm bizim tosuncuk obur gibi içiyor masallah 🤣 bir saat önce 120 ml verdim şimdi de aç aç elini emiyor versem yine içecek 🤔 90 ml verim o halde:)
Edalya Oglumvebennnnnnn elini emmesi gayet normal bu aç oldugu anlamına gelmiyo☺️☺️Bencede birde öyle deneyin her 3 saatde bir 90 mş yeterlidir☺️
Aysegulisaa54 Oglumvebennnnnnn sağıpmı veriyorsunuz benımkide 39 günlük 80 veriyorum ama yetmiyo sanırım
Oglumvebennnnnnn S_D bir saat sonra tekrar o kadar içirsem patlar heralde. Sizinki kaç saate bir böyle içiyordu 😃
Lavitaebella Kızlar peki her içtikten sonra kusuyor bebeğim. Sizce bu fazla aldığı anlamına mı geliyor? Göğsümden gelen sütü de ayarlayamam malum. Zaten kimi zaman ben bıraktırıyorum zorla. Daha mı erken bıraktırmalıyım memeden?
Oglumvebennnnnnn Lavitaebella midesini üşütmüşte olabilir bence bir doktora göster. Dediğin gibi de olabilir
S_D Oglumvebennnnnnn hee tabi 1 saat sonra olmaz sagip verdiğimde 100 - 120 falan içiyor ama 2,5-3 saatte bir
Oglumvebennnnnnn [bilinmeyen] aaa doğru benimki 6 kiloyu geçmiştir. 36 günlükken 5750 gramdı. Şimdi 51 günlük oldu. Ama kaç saate bir vermeliyim
Seher4693 Ya kozlar benim bebeğim 15 günlük daha uyuyorken tek göğsüm yetiyor emerken uyuyor zaten ama uyanık oldugu zaman sürekli emmek istiyor emmeden uyumuyor 3 saat uyanık kalıyor saat başı veriyorum sonuncusunda uyumak için emiyor doymuyor diye düşünüyorum ama kakası olması gerektiği gibi sari ve sulu çişini de iyi yapıyor ne yapacagımı şaşırdım iki göğsümde yaralar içinde her emzirdiğimde acı çekiyorum emzirmek istemiyorum resmen sizin yaralar oldu mu ne kadar sürede geçti
biryavuzkusu Seher4693 valla benimde aynı bütün gün memede gögüslerim çok fena artık akşamları ağlama krizine giriyor doymuyo diye düşündüğüm için mama takviyesi yapıyorum o zaman rahatlıyor uyuyor demek akşamları süt yetmiyor 🤷♀️
S_D [bilinmeyen] ayy çok iyi oldu ya bende çalışmaya başlayacağım ne kadar vereyim de düşünüyordum doktoruma sordum doyana kadar dedi böyle birşey söylemedi 🙄 bende öyle yapayım bari çok teşekkür ederim
Kadergls Emdiği kadar verin biraz daha büyüyünce düzene giriyor zaten benim oğlanda öyleydi ilk aylar emmeyi seviyordu emzirdikçe oğluma yaradı ilk ayında 1600 gr almıştı sonraki aylar azaldı
bynduru [bilinmeyen] ben de bu hesabi ilk kez duydum neden kilosu bölü 56. 56 yi anlamadim.benim kizim 4 aylik 6 kilo kac yapmam gerekli?