Minikcivcivim Bugün möller’s markalı balık yağı aldım. Kullananlar sizler nasıl veriyorsunuz? Ne gibi faydalar gördünüz? Kızım 17aylık. Teşekkürler şimdiden🌸
Deletedmom277 Minikcivcivim her gün 1.5 çay kaşığı kadar veriyorum d vitamininin ardından içiriyorum d vitamininin içinde zeytinyağı var çünkü. Sabah yemeğinden sonra ya da öğle yemeğinden sonra veriyorum bir faydasını dıştan görmedim😅 ama çok faydalı Biz balık tükettiğimiz halde kullanıyoruz
Yuliya1219 Minikcivcivim benimde oglum 17 aylik ayni markayi kullaniyorum bende. Eczaci bize de her aksam 1 cay kasigi verin demisti ama ben oyle vermiyorum. Takip ettigim doktor haftada 1 ya da 2 gun verin diyi bende oyle veriyorum. D vitamini veriyorum onu vermedigim gunler. Ayni gun vermemeye calisiyorum cunku balik yaginin icinde de d vitamini var doktorumuz birlikte vermeyin dedi vitaminin fazlasi da zarar dedi. Iki gun birini 5 gun birini veriyorum. Oyle distan bi fayda gormedim ama tabi ki cok faydali. Ben balik sevmem pisirmeyi de bilmem cig baliga da dokunamam o yuzden veriyorum yemedigi icin.
Aslisal Minikcivcivim Canım bizde 15 aylığız doktorumda bu markayı önerdi daha dün başladım elmalısına sevdi Allahtan oğlum içiyor Hergün 1 çay kaşığı dedi bende gece değilde öğlen veriyorum pek süt ve süt ürünleri almadıgı zamanı kıstırıyorum çünkü formül süt ve yoğurdu cok tüketiyor birşey olmaz diyen çok ama korku işte :)
Minikcivcivim Ldy eczacı her gün 1çay kaşığı demiş bize. Bi de yağlı gıdalarla verin emilimi hızlandırır demiş siz böyle bir şey duydunuz mu neyle birlikte veriyorsunuz?
Cnrays Yuliya1219 17 aylık bebege D vıtamınıne devam mı edıyosunz? Bızım dontorumuz 1 yasından sonra onermedı de
Minikcivcivim Aslisal elmalısı daha mı güzel acaba🤔 limonlu aldık biz çeşit varmış meğer eczacı teklif etmeyince bilmiyorduk limonlu almış bulunduk tabi ama sanki biraz ekşi gibi,neyse ki içiyor da eğer elmalı güzelse bi dahakine elmalı alayım ben de 🤔
Aslisal Minikcivcivim Canım elmada koku var tat yok gibi ama bebeğim içiyor hatta şişeyi görünce seviniyor :) biraz oburuz ondan da olabilir 🤭
cerennaslann Minikcivcivim 13 aylığız iki günde bir çay kaşığı veriyorum.Elma kokulu olduğu için öğlen çorba arasında veriyorum 🥳
Yuliya1219 Cnrays bende birakmistim 1 yastan sonra. Ama oglum cok agir enfeksiyon gecirdi D vitamini bagisikligi guclendirdigi icin o zaman doktora sordum verebikirsin dedi. O zamandan beri veriyorum.
Elms_elf @Cnrays aynı şeyi ben soracaktım benim kızım da 20 aylık kullanmıyorum. bir yaşından sonra doktorumuz bıraktırmıştı.