kbra4334 Performans termal tayt ve askısız latex korsesi satıyorum kızlar 6 yada 7 kere kullandım tertemiz ve sağlam durumda. Bedenleri büyük geldiği için satıyorum almak isteyen olursa yardımcı olurum. Çok az takmama rağmen baya etkisi oldu🤞🏻
tosuncukannesi kbra4334 postunuzdan yararlanmış gibi olucam ama kusura bakmayın 🙈 benimde elimde latex askısız L beden var ilgilenen olursa 5-6 kez kullandım ölçümü yanlış aldığım için büyük geldi satıyorum
kbra4334 sukranaslier siz kaç bedensiniz. Ölçülere aldım ben o zamanlar baya büyük bedendim yani 3 ay öncesi doğumda baya kilo almıştım şimdi zayıfladım baya bol geliyo etki etmiyo gibi hissediyorum
kbra4334 Huzurum12 almak isterseniz size ikisini 250₺ veriyim çünkü sıfır gibiler hiç biyerinde bişey yok bende yenisini alıcam küçük beden
sukranaslier kbra4334 ben s beden aldım inşallllah olur suwen den indirim vardı diyette de başladım sporda yapıyorum Olmasa bile bir haftaya olur die düşünüyorum Bel ölçünüz nedir Benim 90 s alabilirsiniz dir yazıyor internette
sukranaslier kbra4334 kargom geldi s beden almıştım suwenden oldu hatta xs bile alabilirmişim daha dar olsun istersen normal hareket edebiliyorum çok fazla rahatsız etmiyor bütün işleri yapabilirsin evde baya toparladı incede yazın rahatsız etmez ve elbisenin altında belli olmaz
kbra4334 sukranaslier belimi ölçmedim henüz sezeryan olduğum için sadece göbek vardı oda baya küçüldü s olmaz diye düşünüyorum daha çünkü XL den hemen s olmaz ya 😌
sukranaslier kbra4334 bende sezeyan oldum bir ay önce şuan 66 kiloyum boyum 165 inşallah bir an önce veririz şu falza kiloları
kbra4334 sukranaslier yapıyorum spor bebekten vakit buldukça diyette işte şekeri tuzu ekmeği falan azalttım göbek biraz küçüldü tabi ama yine de sıkı değil