Ebructlak Arkadaslar aranzda aventin kolik biberonjnu kullanan varmı . Aparat üst kısimdami kalcak yani bostami yoksa alt tarftami icirdigimiz kisimdami
yasircann Ebructlak kullandım ama her iki türlü de bebeğimde bi etki göremediğim için bilemiyorum hangi taraf doğru
kardelen00 Ebructlak ben kullaniyorum canim aparat kismi bebegin burun deligine denk gelecek yani bosta ust kisimda kalacak.
Neslihannn_ Ebructlak ben kullanıyorum canım yukarıda boşlukta kalacak kaşık gibi olan kısım. Bize iyi geldi gibi sanki ama gaz damlası da kullanıyoruz neyin faydası bilmiyorum 😊
Ebructlak kardelen00 üstteyken sanki havayi tutmuyo gbi geliyo bana emzik kismnda kabarck oluyo gbi dedm yanlsmi kullaniyorum acaba pek anlayamdm
kardelen00 Ebructlak emzigin ust kisminda kabarcik olmasi normal havayi oradan kasiga dogru itiyor sutu alttan aliyor bebegin agzina veriyor. ben 2 aydir kullaniyorum biberondan mi yoksa. bebegim buyudu ondan mi bilemiyorum gazimiz bitti
LINDAMAY Ebructlak içeride hava devir daim yapsın diye delikli kısmı üste geliyor. Diğer türlü havayı bebek emiyor.