Elizduru Kizlar bir öneriniz var mi dermatolojiye gittim ilaclari biraktigim gibi sonuc ayni oluyor 🤦🏻♀️
Defneligunlerrr Elizduru evet çok sıcak suyla duş alıyorsan yukarıda ki arkadaşında dediği gibi sıcak su pullanma ve kepek yapıyor.
Aysemir Elizduru Sirkeyle suyu karıştır bi kasede banyodayken saç diplerine masaj yap 5-10 dakika bekle sonra yıkan benim öyle geçti banyodan çıktığımda kepekler beyaz beyaz görünüyordu 🤮
Elizduru Defneligunlerrr canim ilik suyla aliyorum hatta bazen soğuğa yakin aliyorum ki dediğiniz gibi olmasin diye ama yok bitmiyor bu pislik🤦🏻♀️
Elizduru Deniz3efe_ değiştirdim etki etmiyor saç diplerim çok kuru banyodan çıkıyorum saclarim kuruduğu zaman sanki hic yikanmamis gibi ve ben gerçekten cook bunaldim🤦🏻♀️😌
Aysemir morsevenfilolog 3 yemek kaşığı kadar sirke gerisi su. Herkese aynu olurmu bilmem ama ciddi anlamda bana tek seferde çok iyi geldi inşallah sanada iyi gelir
morsevenfilolog Aysemir inşallah teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak 🙈 su ne kadar olacak? Kovayı mı dolduruyordunuz?
Aysemir morsevenfilolog haha estağfurullah 😂 Ya şu maşrapalar varya onunla yapmıştım 🤭 kafamdan aşağıya döktüm saç diplerine masaj yaptım somra bekledim duruladım şampuan vs duşumu aldım canım