Aliemirinannesi Merhaba kızlar, buhar makinesinin suyu nasıl olmalı çeşmeden mi dolduruyorsunuz kaynamış mı? eşim geçen gün damacanadaki hazır su dan dolduruyordu 🙈😂 böyle bir ayrıma gerek varmı buhar Makinesi olanlar nasıl kullanıyorsunuz acep😌?
Fneva Aliemirinannesi bende hazır içme suyu kullanıyorum diğerlerine içim el vermiyor 😁 içine birkaç damla da lavanta yağı damlatın hem sakinleştirir bebeğinizi daha rahat uyumasını sağlar
DenizRuya Aliemirinannesi Içi kireçlenmesin diye damacana suyu koymak gerekiyormus e bebekten öyle demişlerdi ama ben çeşme suyu koyuyorum çünkü e bebekte makinanın içindeki kireç için kireç cozucu var damacanaya kadar para vereceğime kireç çözücü almak daha mantıklı geldi bana 😊
Aliemirinannesi Fneva sağol cnm bende arada nane yağı bazen okaliptüs yağı damlatıyorum bunlarda iyi geliyor 👍🏻😌
Aliemirinannesi [bilinmeyen] değil mi bencede bende üşeniyorum kaynatıp koymaya ama damacanadan da koyunca gönlüm el vermiyor 😂 yalnızca kendim 3 günde bitiriyorum damacanayı makineye koyunca hergün su alırız artık 🙈
Aliemirinannesi [bilinmeyen] doğru diyorsun cnm dur bakalım bende doldurayım su tankını hemen bitmez bizimki sürekli su bitiyor alarmı veriyor 😂
MTkutay Aliemirinannesi canım biz içmeye hazır su bulamıyoruz sen makineyemi dolduruyorsun deseydiniz eşinize 😂
Aliemirinannesi MTkutay ahahah evet içim acıdı bir an makineye su doldururken 😂😌 ama ben aşırı susayan bu sebepten fazla su tüketen bir insanım 😂 eşim de diyor ki yav ne yapıyorsun sen bu suyu yemeklere mi katıyorsun yer mi siliyorsun 🙈🙈😂
Aliemirinannesi [bilinmeyen] yok cnm haznesi küçük değil gerçi standartı ney bu makinelerin pek bilmiyorum ama büyük sanki bizimki bu arada iki saatten fazla çalıştığı oluyor bazı günlerde cnm banyo yaptığı günler özellikle Kumtel marka bir ısıtıcı var o havayı kurutuyor ısıtıcı çalışırken buhar Makineside eş zamanlı çalışıyor oğlum bayağı sıkıntı çekti genzi tıkalı burnu, balgamı bir yandan öksürüğü 😔