Yesimyusuf Anneler oğlum 9 aylık sallayarak uyuyo ama artık ben çok yoruldum kollarım sallamaktan şişti , bu sallama olayını nasıl halledebilirim 😊
Drkhtc Yesimyusuf ben artık sallamıyorum iyice uykusu gelip aglmaya başlarsa yanıma sokuluyo bende emziriyorum uyuyakalıyo zaten
Dildeniz Yesimyusuf sallamaya alışan bebek çok zor vazgeçiyor hatta vazgeçmeyen bile var ark oğlu 5 yaşındaydı hala anne beni salla derdi oğlum 18 aylık ayakta sallanarak uyur başka türlü uyumaz gece sırf onu sallayayım diye uyanır öyle bağımlı birşey
Annem123 Yesimyusuf baya zaman alır ama rutin oluşturun mesela ben bakıyrm uyku saati yaklaşınca huysuzlanıyo duamız var onu açıyorum uyumazsa ninisini açıyorum öyle uyuya kalıyo ama baya zaman alabilir haftalarınızı alır ilk başta sallanmadığı için sinirlenebilir ama bnce pes etmeyin
CanselCoban Yesimyusuf instagramda baldan anne sayfası var uyku eğitimleri veren bir sayfa eger yazdıklarını okursanız belki bir nebze olsun sorununuza cozum olur
Yesimyusuf Emmiyo canım malesef , aslında kendi kendine uyusun diyorum ama uyku düzeni ve saatide lazım napcam bilmiyorum 😊
Dildeniz Yesimyusuf işte keşke büyüklerimizi dinleseydik diyorum şimdi annem çok dedi sallama alışır diye aman ne alışacak derdim gördüm inanın ayakta sallamakta çok zor bazen bi saat uyumuyor
Sum87 Yesimyusuf bebeğimi iyi analiz ettim ve kendi çapımda uyku eğitimi verdim zor oldu ama kararlıydım basardık şuan ikimizde mutluyuz ☺️
Minikhayat_1 @Yesimyusuf sallayarak uyuttuğunuzda sürekli uyuyana kadar sallıyorsunuz ya şimdi misal veriyorum 30dk da uyuyorsa 10 dk sallayıp 3 dk durun her seferinde bu sallama sürelerini kısaltıp durma sürelerini uzatın ve hızlı değil gayet yavaş sallayın en sonunda durma noktasında olacak zaten ve kendi kendine uyacaktır ben öyle yaptım yani işe yaradı😊
Prens_annesi2110 Minikhayat_1 3 dk durursam benimki ayağa kalkar uyumaz ki bende istiyorm bırakayım ama zor gibi 1.5 yaşındayız nasıl olck bilmiyorm
Dildeniz Yesimyusuf hepimiz o Hatayı yaptık oysa ki oğlum ⅕ aya kadar hiç sallanmadan sadece emzirmeyle uyurdu
Annem123 Yesimyusuf şuan biz daha net bi şekilde alışamadık kndimiz uyumaya ama olucak huyszlansasa pes etmiycem bnde dediğim gibi duasını açıyoum yatağına koyuyprum ağlarsa sakinleştirp tekrar koyuyorum bir kaç kez yapmada uyuyo bıkmıştım bnd ayakta sallamaktan😞
Minikhayat_1 @Yesimyusuf henüz küçük benimki 2 ay lık fakat kuzenlerimlede paylaştığımda denediler başarıya ulaşmaya yaklaştıklarını söylüyorlar 😊
Minikhayat_1 @Prens_annesi @Prens_annesi2110 misal verdim bebeğinizi en iyi tanıyan sizsiniz ona göre ayarlayacaksınız 3 dk değilde 30 saniye durup sallamaya başlayıp tekrar 30 saniye durmak gibi alışmak lazım ufak ufak