hzlssmoom Annelerr yardımcı olur musunuz 🤦🏻♀️ bebeğime doğum panosu yaptırmak istiyorum ama instegram da bulamadım bildiğiniz sayfa var mı?
ayazlianne hzlssmoom ay bende istiyorum uygun fiyatlı bulursanız haberim olsun ben çok araştırdım baya uçuk fiyatlar söylendi
sumeyyez hzlssmoom https://instagram.com/ayz_design?igshid=m1r50lrgrxxf İnstagram da ayzdesing bu sayfaya yaptırabilirsin bende buraya yaptırcam bak istersen çok güzel
Fatosveaselbebek hzlssmoom merhaba ben 50 ye 70 yaptırdım suan kargoda 30 TL’ye hersey var o sayfada sizede uygunsa sayfanın adini veririm bence ideal geldi bana
Zinnurem35 Kokulutaş isterseniz ben yapıyorum arkadaşlar 😉 instagram zinnurenin_tasarımları zinnure bahçeci
Zinnurem35 Ozge23 istediğiniz ürüne göre fiyatlar değişiyor doğum panosu kare olan var dikdörtgen olan var büyük olanda çok daha detay sığıyor tabi yaptığım modellere bakarak fikir edinebilirsiniz 60-80 tl gibi fiyatlar
Fatosveaselbebek Ozge23 dogumgunu_dekorasyon_tasarm sayfa bu balon felan hersey var yer panosu da yapıyor virüsten dolayı sadece ben pano istedim bana yeter 50 ye 70 cm pano bayanda çok tatlı çok ilgili
Fatosveaselbebek Ozge23 siz bulamazsanız numarasını veririm Watsaptan alıyor siparişi sayfadan beğeniyorsunuz
Adarenn Muallime34 bunları arkadaşım yaptı aslında bende yapıyorum ama malum iki çocukla yetisemedigim için arkadaşımın insta adresini verebilirim. etaminagi yazarsanız bulabilirsiniz.