Sedahmetoyku Kizlar bnm bebegim anne sutu alamiyor mama iciyor. 11 aylik olduk. Gece mamayi ne zaman kesmeliyiz. Mama vern anneler doktorundan ogrendgi bilgileri paylasabiilrr mi
Tuba Sedahmetoyku Ben oğlum 11 aylık olana kadar emzirdim sonra mamaya geçtik. Emzirirken her 2-3 saatte bi emmek isterdi. Mama içmeye ilk başladığında gece 2 kez kalkardı içmek için (akşam 8den sabah 8e kadar). Sonra bu 1e düştü ve 13,5 aylıkken tamamen kestim bi uyumadan önce içiyor mamasını ☺️
Sedahmetoyku Demirbebek bnde 12-4 hatta bazen 5 de veriyordum. 3gundur gece kestm vermiyorum. Ama ac kaliyor mu diye de huzursz oldm acikcasi. Arastrmaya basladm. Tskkurler yanit icin.
Sedahmetoyku Tuba kac cc iciyordu 2defa kalktiginda. Kendi mi uyaniyordu sizmi uyku sirasinda veriyordunuz.?
Tuba Sedahmetoyku Ben hiç uyku sırasında beslemedim şimdiye kadar bi kendi kalkarsa verirdim. İlk kalktığında 180ml, ikinci kalktığında 150ml 😊
Sedahmetoyku Cok iciyormus demekki acikiyordu. Bizmki suan gece verirsem iciyor 120 bitiriyor ilk verdigmde 2.verdigmde bitirmiyor. Suan da deneme amacli gece vermiyorum. Gece de kalkmiyor 3gundur. Tabi ben mamayi uyku da verirdm. Uyanirsa aglamasi tutuyordu.