Momyshark Deletedmom318 hahahahha biraz orama biraz şurama korona ve bakımsızlığın artı eksisini değerlendirip döneceğim sana 😂
Deletedmom318 Momyshark Online sipariş et daha güvenilir hahah 🤭🤭 vallahi gitme haberlerde gördüm kapı kuyruk içeride millet üst üste coronanın bayramıydı bugün
Deletedmom318 Momyshark Tam bitti derken yine başlayacak 😅 acanlarda kabahat benide şeytan dürtüyor çocuğu bırak babasına git gönlünce o mağaza senin bu mağaza benim 💃
[silindi] Deletedmom265 ben gitmicem. Gidene Allah yardım etsin geçmiş olsun. Allah rahmet eylesin 🤸🏼♀️🧘🏽♀️
Deletedmom265 [silindi] yinemi profilsiz geziyorsunuz 😂😂 sizi hiç görmedim tanımıyorum ama şu resminizi silip yorum yaptığınız zaman boşlukta hissedilen kendimi hhahah😂😂
Denizincanii Deletedmom265 bazen coronalara gelesiz diyesim geliyor sonra wazgeciyorm ne war Yani afdrsn b… Mu war kendini dusunmuyosan cewrnj dusun
Denizincanii Deletedmom265 ay yine sinirlendim gordgmu sikyt ediyorum Walla npyn yasak kalknca da kendm uyaririm gordgmu dayanamam 😬
Makarna_kulak Deletedmom265 canım yalnız virüs hava yoluyla değil.temas yoluyla bulasiyor yanlış bilgilendirme yapmış olmayın, havadan nefesten geçmez dokunma ile geçer korona.
Deletedmom265 Makarna_kulak niye maske takıyoruz o zaman biri hapşirsada bulaşır hanımefendi yanlış bilgilendirme yapmıyoruz
Makarna_kulak Deletedmom265 tabiki hapsirmadan bulaşır canım tükmuk vs ,ben nefes yolu diyorum koklamak yani