Kuzuannesi selenay_ 1 yasa kdr digru sonuc vermeyebilir. Bunu yediklerinden deneyerek sizin anlamaniz lazım
iyikianneyim61 selenay_ ben bugün yaptırdım 10 tane bakıldı ve hepsi negatif cikti ama doktorumuz bağırsak alerjisi var dedi mamaya baslatti birde beni diyete ek gida ya gecene kadar
selenay_ Kuzuannesi 7.5 aylığız 22 ürüne bakıldı 2 tanesine tepki verdi fakat yedirdiğimde egzema oluyo doktor herşeyi yedir bu ikisi hariç dedi
Tubbba Ben daha birkaç gün önce yaptırdım ve kafam allak bullak oldu. Bebeğim 3 aylık ve 1 aylıkken süt alerjisi teşhisi koyuldu 2 aydır diyet yapıyorum . Alerji testinde süte alerjisi çıkmadı ne yapacağımı şaşırdım
selenay_ iyikianneyim61 bende bugün yaptırdım balık ve cevize alerjisi çıktı diğerlerine alerjisi çıkmadı ama ne verirsem veriyim egzema oluyo
Kuzuannesi selenay_ valla diyorm ya arkds ozel klinikte 200 tame yaptrdi negatif cikti. 1 yasa kdr dogrulk vermiyor bende yaptrmiyorm. Deneyip tepkilerine bakiyorum.
selenay_ Kuzuannesi doktor egzema olsada kesme yedir dedi balık ve ceviz hariç çünkü bunlara 1 yaşında tekrar bakacak
Kuzuannesi selenay_ canim bizimkide yedir dedi cocug yuzu ole hale geldiki snra mukus yoktu mukus basladi. Ve ben dinlemiyorum artik. Erken inlem alsaydik belki tolere edebikcekti iyice bagisikligi dustu. O yuzdn ben doktorluk yapip deniyorum ina gore veriyorum tedirginim cunku.
selenay_ Kuzuannesi kaç aylık sizin bebek bizde herşey tepki veriyo doktor bana kızdı kafana göre bebeği yiyeceklerden mahrum bırakıyosun diye
Kuzuannesi selenay_ 1.5 aylikken basladi 4.5 aylik oldu bizimkide hersye tepki veriyor. Ama soyle soyleyim bulent sekerel ve caglar hoca ile gorustgmde diyetimin guzel oldgnu sylemislerdi. ben 3 4 doktora sorar snra karar veririm tavsiye ederm bir doktora bagli kalmayin
selenay_ iyikianneyim61 krem verdi egzema sadece alerjiden olmaz genelde artık bebeklerin çoğunda var dedi zamanla geçecek dedi