Tanereyluldeniz Kızlar 35 günlük bebeğimin kaşları çok yoğun şekilde konak oldu yağ sürüyorum banyoda ovuyorum ama hiç azalmıyo çok üzülüyorum bildiğiniz Bi yöntem var mı?
Kuzuannesi Tanereyluldeniz banyodan ince yag surun 15 dk yumusasin. snra banyoya hafif ovun. sonra sac taragi firca varya ben onla sac tarar gbi yaptim. Ve yag degil bakin losyon surmeniz gerekiyor. Ve hergun banyo
BerkinAnnesi_32 Tanereyluldeniz ben hindistan cevizi yağı kullanmıştım bi yarım saat önce sürüyordum çok kısa sürdü kayboldu sonra kafada vardı bizim yalnız ayrıca kullanırsanız doğal alın soğuk pres
Gamzesylu-06 Tanereyluldeniz canım benim kızında öyleydi banyodan önce suyun içine az karbonat döküp kaşlarına sürdüm az az banyoda kabardı iyice sonrada yagladım sildim geçti dene istersen
Tanereyluldeniz Kuzuannesi tam olarak öyle yapıyorum fırçayla tarıyorum her gün değil ama iki günde bir yıkıyorum evim biraz soğuk olduğu için. Zeytin yağı sürdüm bebe yağı sürdüm yine de fayda etmedi. Bildiğiniz losyon adı var mı peki size iyi gelen
Kuzuannesi Tanereyluldeniz canim benim icerigi temiz olan mustela var onu kullaniyorm ben. bioderma var birde ama benim bebegimin yuzunu kizartti iyice o yuzden mustela cok rahatlatiyor benimde evim soguktu anliyorum seni haklisin. Ama surekli losyon sur surekli nemlendir gececek
NurDemir @Tanereyluldeniz canm hakiki zeytinyağı ve karbonatı karıştır sür yarım saat kadar beklet Konak tarağıyla tara sonra da güzelce banyoda yıka.benim kızımın kafasında da çok oluyordu bu şekilde yaptım tek seferde geçti canm
Tanereyluldeniz NurDemir zeytinyağı sürüyorum ben de zaten hep ama karbonat yakmasın 😥 kıyamıyorum acır diye
TalentedMom Tanereyluldeniz Hindistan cevizi yağı iyi geliyor canım benim oğlum 2 ay 27 günlük hala bitmedi ama azaldı
BerkinAnnesi_32 Tanereyluldeniz rica ederim canm zeytinyağı da olur onu kullaniyormussunuz zamanla geçiyor ama geçmezse uzun süre doktora sor veya götür alerji belirtisi olabiliyor bazı bebeklerde
Deletedmom409 Tanereyluldeniz ilerlediği için olmuştur korkutmayın kendinizi banyodan önce zeytin yağı ile dikkatlice saç tarar gibi tarayın geçer inşallah
NurDemir @Tanereyluldeniz karbonat yakıcı birşey değil canm.zeytinyağı tek başına yeterli olmuyor.dediğim şekilde tek seferde geçiyor tamamen
Tanereyluldeniz NurDemir yaptım karbonatla zeytinyağını. Kabukları kurutur gibi oldu. Tekrar yapıyım bakıym inşallah geçer