MinikAsyam Efemm 3 ayı yeni geçmişti yüz üstü dönebiliyorsun kolu altta kalıyordu bir 10-15 gün içinde onu da çözdü. Şimdi 4 ay 10 günlük evde döne döne geziyor. Tam anlamıyla yuvarlanıp gidiyoruz 😀 Emeklemeye çalışıyor. İlerlemediğini farkedip sinirleniyor bir de 😀
Srplglce Sefalarlahayat dönme egzersizleri var onları deneyin destekleyin ben bir kaç gün öyle yaptım sonra kendi dönmeye başladı
Ahmtarsbaby- Benimkide 3 ay 21 günlükken döndü, çok korkmuştum görünce telaştan şimdi de poposuyla sürünmeye çalişiyor, poposunu kaldırıp atmaya çalişiyor 🤗🤗
sonsuz17 MinikAsyam bizimde öyleydi ve emeklemiyor beş buçuk aylık tı galiba döndü bir ay kadar uğraştı poposunu kaldırıp olmayınca döne döne turluyor emeklemiycek galiba odayı döne döne geziyor😔 yedi aylık olucak neredeyse
MinikAsyam sonsuz17 ben çok gülüyorum o haline ya. Sırt üstü yere bırakıyorum. Hem tur bindire bindire gidiyor. Boynu çalışsın diye yüz üstü kalsın istiyorum hemen devriliyor yana sonra tekrar yüz üstü haline geliyor. Çok hareketli zaten. En sonu sinirlenme ve ağlamayla kapanış 🤦🏽♀️
sonsuz17 MinikAsyam aynı bizi anlattın bide dönerken arkasını da görmüyorlar bu sefer duvara dolaba vurur diye hep başındayım yanljs yazmışım dört buçuk aylıkken dönmüş 😁
Fatma-asya Srplglce hangi egzersizler onlar acaba benim kızım 7 aylık hala dönmüyor kendi kendine. Bir kere döndü bir daha dönmedi yüzüstü durmayı hiç sevmiyor
MinikAsyam Efemm ben de bu gün gördüm. Salonda hamağı var gündüzleri uyursa ona yatırıyorum ya da tepesine oyuncak asıyorum hamakta vakit geçiriyoruz. Bu gün bir baktım döndü içinde. Eyvah eyvah dedim kendi kendime 😃