Prensannesi0112 Merhaba kızlar🙋🏻♀️ Perşembe günü 4 ay aşımızı olucaz. Herhangi bi yan etkisi oldu mu? Ne gibi sıkıntı yaşadınız? Yaptıranlar varsa bilgi verirse çok sevinirim 🌸
kadirayse Prensannesi0112 biz yaptırdik canım Allah’a şükür bir yan etkisi olmadı bir bacağında hafif şişlik oldu oda sıkıntı yapmadi ağrısı vs olmadı aşıdan sonra hemen bir çay kaşığı kalpol verdim doktorina sorup sende verebilir sin
Bulutbey Prensannesi0112 bizim biraz ateşimiz çıkmıştı. Calpol ve fitil kullandım o gece. Ertesi güne bir şey kalmamıştı.
Asafsemra Prensannesi0112 ahhh korkulu rüyam canım inşallah bısey olmaz bızımkinde 3 gün atesi düşmedi bacagı şişti hastane fitil vs derken zor düzeldi yavrum o kadar korktumki ama 6 ay asısıda aynısı bide canlı ası var ates cıkar dediler cıkmadı bu sefer şükür ates vücüdünda enfeksiyon varsa olurmus sen eve gelince direk bacagına buz tut hafif inşallah bısey olmaz 🙏
Ahmtarsbaby- Prensannesi0112 bizde 1 hafta önce yaptırdık, bi çay kaşiği calpol verdim sıkıntı olmadı doktorum verebilirsiniz demişti
Didemhdr Biz yaptıralı 3 hafta oldu o gün biraz huzursuzdu.Genelde 2.ay aşısında ne Olduysa benzer şeyler oluyor canım
Prensannesi0112 Asafsemra çok geçmiş olsun inşallah öyle sıkıntılar yaşamayız bizde. Çok teşekkür ederim🌸
Kuboos_ Kızlar Bugün aşı olduk 4 .ay aşısı ama akşama doğru kusmaya başladı çok normal mi herşeyi çıkartıyor
Neslihanbew Prensannesi0112 ateş çıkardı ama 37 38 arası gitti geldi calpol verdim hemen indi bidaha çıkmadj ne şişlik ne huysuzluk çok şükğr hiç bili yaşamadım başka 🙏