Umk2018 Cesurumoglum inşallah benim kide bir kere olur , Pazartesi ye kadar bekleyeceğim inşallah yapar
Cesurumoglum Hiç acele etme birsey de verme kokulu gaz çıkarmaya baslarsa aksam yatirmadan 3-4 tatlı kaşığı zeytinyağı içir ertesi gün yapar kakası onu rahatsız etmiyorsa mudahalde bulunma bu olabilen bir durummuş ama kokulu gaz ve huzursuz olduğunda dediğimi yap rahatça yapacaktır
Bubu Benım kızım cok gazlı gaz da kakanın önüne gecince gazı da ckaramayınca bagrsaklarında dönüo duruyor günlerce huzursuz tabi ben hemen ayaklarından tutup bisiklet cevirir gibi hareket ettiriyorm sonrada ayaklarını poposun ittiriyorum ıkınmasını saglıyorum bu sayede önce gaz ckarıyor en son da tuvaletni yapıyor. Böyle rahatladık biz her yedkten sona masaj yaporm bu sekşde ki bagrsakları hareket halinde olsun. 10güne kdr normal fln değil bence ikinci gün yıkıyor ortalıgı cocuk neresi normalmiş.
Umk2018 Bubu 4 gündeyiz hala yapmadı ağlamasıda yok acile götürdüm şurup verdi. İçerdim öğlen hala yapmadı
Cesurumoglum Umk2018 canım hiçte çok olmadı ertesi gün sabah ve öğlen olmak üzere 2 kere yaptı bu sayede bende ilk başlarda 1 kaşık vermiştim hiç bi işe yaramadı
Bubu Umk2018 aglama krizinyoksa mudahale etmiyorlar benngittim doktoruna aglama krizi vardı rektal boşaltma yapmışlardı rahatlamıştı doktoruna bi götürün eger yapmazsa b kac gün içinde
Umk2018 Cesurumoglum evet çok doktora gittik bugün 4 tatlı kaşığı içir dedi çay kaşığı etkilemez dedi. Ve uyar dedi fitil verdi ama kullanma dedi