Elif06 Sütüm artsın diye solgar brewers yeast tb kullanmaya başladım ama aşırı derecede baş ağrısı yaptı migrenimi tetikledi, bu hapı kullananlardan bilgi alabilirmiyim sizde de oldu mu?
Htlpyrk Elif06 bende kullaniyorum. Acaba icindeki birsey tetiklemis olabilir belki bas agrinizi. Ben yasamadim agri. Dilerseniz doktorunuza bi danisin. Bu arada benim sutumu artirdi
Elif06 Cktha bende öyle kullanıyorum ama onu kullanmaya başladıktan sonra geçmeyen migren ağrılarım başladı 🙄 peki faydasını gördünüz mü bebeğim için ağrısına rağmen kullanıyorum iki gün oldu başlayalı
Cktha Elif06 ben çok yorulduğum da alıyorum gece sık uyanıp emiyor hissediyorum dolduğunu siz de de işe yarar muhakkak
Elif06 Htlpyrk çok teşekkür ederim 🙏inşallah faydasını görüyüm yeter ki katlanırım baş ağrısına peki günde kaç tane içtiniz
Elif06 RundownMom günde kaç tane kullanıyorsunuz ben günde 3 defa 1 tablet alıyorum kullanmaya başlayınca baş ağrılarım sıklaştı geçmiyor
RundownMom Elif06 ben kullanımında belirttiği gibi başladım Günde 6 tane içtim 1 ay kadar şimdi 3 tane içiyorum günde
Elif06 GSA1319 sanırım sütüm artsın diye herşeyi üst üste kullandım onunda etkisi olmuş olabilir teşekkürler 🙏