GramPozitifBakteri Kızlar kızım 6.5 aylıkken alt iki dişi patlattı şimdi fazla açtığında ağzını karşıdan görünür hale geldi diyebilirim şuan 7 ay 4 günlük sorum şu..normalde üst dişlerin gelmesi gerekiyor fakat kızım sürekli alt damağında yan tarafları kaşıyor elini oraya götürüp ısırıyor falan yanlardan gelme ihtimali var mı ki başına gelen yada öyle bişey duyan oldu mu
Hiraada GramPozitifBakteri bizim iki üst iki alt çıktı normal gorumcemin kızı ilk azi dişlerini çıkarmıştı sonra alt üst dişleri çıktı mesela 😂
Filizdemir GramPozitifBakteri normalde önce alt 2 sonra üst 2 gelir ama her çocukta diş çıkarma sırası aynı değil benim kızım şu anda karmakarışık çıkarıyo makina değil ki bunlar sırasına göre çıkarmak zorunda olsun
Matmazellllll Üstler çıkıyor ilk bizde de anlattığımız gibiydi dişler kendini hazırlıyor üst üste çıktıkları için her yeri kasiyor
Hiraada GramPozitifBakteri aynen şimdi benim kızım da azilari kasiyor onlar çıkıcak alt üst herhalde gece uykuları falan yok 11 de yatar 2 de kalkar taki 5 e kadar çok zor çocukların işi ya 😊
dfnck Sırayla beklemeyin bence :) bizim önce üst iki, üst yanlar, alt iki şeklinde çıktı biz hep alta bakarken üstleri kaçırmışız. Bebeğe göre değişiklik gösteriyor
GramPozitifBakteri dfnck bana kayınvalidem üstler çok beyaz alt daha gelmez üst gelcek diye tutturmuştu o üste bakıyodu hep ama alttan geldi..aman hayırlısıyla çıkarsınlar da eninde sonunda hepsi gelicek :)
GramPozitifBakteri Hiraada geceleri zaten hiç saymıyorum bile ne şekilde uyuyup ne zaman uyancağı hiç belli olmuyor :) onlarında yapacağı bişey yok işleri var :)
GramPozitifBakteri Laek illaki bebekten bebeğe değişiyor ben hiç denk gelmediğim için merakımdan sordum öyle :)
Fasulyeninannesi GramPozitifBakteri oğlumda aynı 6 aylıkken alt ön ikili çıktı şimdi 7 ay 2 günlük bir haftadır nerdeyse yanlarını kasiyor
GramPozitifBakteri Fasulyeninannesi aynen nasıl hırslı kaşıyor ne kaşınıyo kim bilir :( bakalım görücez ne taraftan gelicek
Fasulyeninannesi GramPozitifBakteri benimki sadece kendi kendine kasinsa iyi göğsümu mahvetti delik deşik etti