Aka2020 Kızlar bebeğim gece 4 ten beri uyumuyor tam uyuyor birden ağlayarak uyanıyor. 16 günlük sorun ne anlamıyorum altını açtım emzirdim mama verdim gazını çıkardım ama yok yok. Sizce ne olabilir? Çok üzgünüm
GkhanKbr Canım korkma daha dünyaya adapte olmaya çalışıyor çok küçük ve savunmasız. Hemen üstünü Çıkar kendinde tişörtünü falan Çıkar göğüsüne yatır kalp atışını duysun sıcaklığını alsın. Birde süpürge sesi aç bi dene annesi.
Minnakana Size ihtiyaç duyuyor olabilir , ateşinde yoksa, üzerinize yatırın sırtına hafif hafif pıt pıt yapın, kolik müzik açabilirsiniz rahatlar
GkhanKbr Aka2020 Maşallah 🧿 böylece büyüyecekler işte 😂 bizde 2 gün sonra 2. Ayımızı bitiriyoruz 3-4 gündür atak yaşıyoruz 🤦🏽♀️😂 sabretmek biz annelere düşüyor en çok iyi olsunlar yeter ki
Aka2020 GkhanKbr maşallah siz büyütmüşsünüz darısı bize inşallah😅ilk günler zor kırkından sonra düzene girer diyorlar gerçekten öyle mi sizce 😱
GkhanKbr Aka2020 Yani bebekten bebeğe değişiyor bence canım ama 40 ından sonra daha adapte oldukları için dünyaya tabi düzelmeler oluyor