Ucanterlik Doğumdan sonra her bebeğin kilo kaybettiği söylenir vücudundaki şişlik ödem atıldığı için. Peki bebeği kilo kaybetmeden almaya başlayan anneler var mı bu bi sorunun belirtisi mi merak ediyorum internette pek bişey bulamadım bununla ilgili.
Kuzuannesi Ucanterlik hsyr neden bir sorun olsun. Bebegim 50 gr kaybetti snra almaya basladi. Her bebekte olacak diye birsy yok kucuk bir bebekse zten sisligi yoktur.
VERA19 Ucanterlik Gayet normal her bebek 200-300 gram kadar kaybedebiliyor.Ödem atıyor sadece,zaten ondan sonra düzenli kilo alımı başlıyor.Bir sorun olsa doktorlar söylerlerdi
mom0989 Ucanterlik canım ödem gidiyor beklenen birşey bu. Benim bebeğim hiç kaybetmedi her saat başı emzirdim sütüm yoksa arada kaşıkla mama takviyesi yaptım. Sarılıkta olmadı hiç şükür. Ama dediğim gibi ödemin atılması ve kilo kaybı normal
Melekoyku Ucanterlik yo bir sorun olsun ki benm kizimda 100 gram aldı ilk haftadan doktor Sıkıntı olmaz dedi bende sevindm ne guzel kilo aldı diye
Ucanterlik mom0989 kilo kaybımız olmadı 🙂 kilo vermesinin normal olduğunu biliyordum ama hiç vermemesi normal mi onu merak ettim demekki ödemi yokmuş 2740 gram doğdu bebeğim 🙂
mom0989 Ucanterlik evet canım oda normal merak etme yani bizim normaldi 😀 3.072 gr doğdu. 8 ay 20 günlük 9 kiloyuz