Minnoskos Kızlar bişey olurmu dikkatsiz anıma denk geldi yere oturtmuştum birden kendini geri attı çok korkuyorum ya😢😭😭😭
nursocum Minnoskos melekler koruyor onları inşallah ciddi bişey olmaz gözlerini takip et bide 2 saat uyanık kalmalı
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Minnoskos orurduğu yerden sırt üstü çok h8zlı düşmemiştir zaten..bir şey olmaz canım düse kalka büyüyecek sırtına yastık loy bir dahakine 💁🏻♀️
Hamzaekrem Minnoskos Olmaz inşAllah gözlerinde kayma kusma falan olursa hemen doktora gidin keyfi yerindeyse gerek yoktur düşe kalka büyüyorlar malesef bide 2 saat uyumasn yeterli 🙂böyle durumlarda çok üzülüp kendimizde arıyoruz hemen suçu kendimden biliyorum olur öyle şeyler bizde insanz her an koruyamıyoruz malesef üzmeyin kendinizi
Defneligunlerrr Minnoskos benim bebeğim o şekilde kendini geri attığı çok oldu sıkıntı yaşamadık hiç korkmayın 4 saat gözlemleyin ama sanmıyorum bir şey olacağını 😊
Minnoskos AyPerisiVeGokPrensininAnnesi inşallah ya çok şükür iyi biraz ağladı ama kucağımda sakinleşti
Cnarasaf Cnm eger agrisi acisi olsa susmaz aglaamaya devam eder 2 saat uyutma şiddetli kusma olursa doktora gotur benim oglumda 7 aylkken yataktan yuz ustu dustu kollarinin uzsrine şınav ceker gibi kaldi hic aglamasi melekler koruyo yavrucuklari