Asaf Kızlar dua edinde geçsin ya evde 8 defa hava veriyorum böyle giderse yatırcaklar napayım ben kafayı yiycem çok üzülüyorum ya😔
BaharCihangir Asaf bizde de oldu xanım 2 hafta önce cok şükür suan düzeldi ilacları ve buharı düzenli ver🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Rabbim korusun
bprensimmm Asaf 😥😥😥 off sorma bizim de 1 haftadır aynı durum böyle giderse bronşite çevirecek dedi çok da.dikkst ediyorum ilaçlarını saatinde veriyim 2 defa hava verdik ama bilmiyorm hiriltimiz okadar çok ki sanki içinde fırtına kopuyor 😥 bende kahroluyorum
Asaf bprensimmm canım yapmadığım kalmadı çocuk 1 günde bronşite çevirdi sırf cigerlere indimi diye 2 defa sağlık ocagna götürdügmü bilirim 1 günde dinlesinler diye ama bir sabah kalktım çocuk nasıl öksürüyo
Asaf Aygunnn çokta yapma ben aşırı derece günde 5 defa yapıyodum en son çocugmun burnundan kan geldi ya
Asaf Aygunnn doktorlar temizle diyip durdu ama yani bu akıntıya çözüm bulamıyorlar devlet hastaneside özellerde bir şey yapamadı
bprensimmm Asaf canim doktor diyoki elleme kan gelsin burnu tahriş 9lsun korkma bunlar geçici ama yeterki akıntı ciğere inmesin ciğere inerse tedavisi çok zor 😥 taktir senin tabi😘