Rojee Kizlar 24 günlük bebeğim var iyice emziriyorum uykusuzluktan gözleri acilmiyo besige koyunca agliyo ne yapabilirim beyaz gürültü deniyorum ninniler uyuyo ama kapatınca yine agliyo saatlerce ugrastiriyo
belizberil3009 Rojee her yöntemi deneyin elbet biri tutacaktır. Her bebiş farklı. Kucakta sallamak , yatağında pış pış yapmak, ayakta sallamak hepsini deneyin. İlk aylar ne şekilde olursa olsun uyusun diyorlar.
Cananbzkrt Rojee suan boyle olmasi cok normal sana ihtiyaç duyuyo kokuna kendini oyle guvende hissediyo cunku ben hep gazini alirken kucagimda uyurdu napayim hem sever hem uyusun diye hic kipirdamazdim bile 😊. Ama ayaklarini karnina dogru felan cekerek agliyosa gaz problemi olabilir. Duzene gircek hersey zamanla kucagima alisir felan diyede korkma sakin zamanla her huylari degisiyor . Rabbim saglik versin sanada kolaylik versin inşllah
Cananbzkrt Rojee eger beyaz gurultyle uyuyorsa birak acik kalsin saatlerce kendini anne karninda hissediyodur o sesle
Srplglce Kucağa alışmış bir bebek sşzinukokunuzla uyuyorsa yapacak bir şey yok ilk dört ay zaten uyku düzeni oturtamazsınız bir atletinizi yanına koyun kokunuzu duysun
Rojee Cananbzkrt gece emzirdikten sonra uykusu açılmasın diye gazını çıkarmıyorum acaba hata mı ediyorum
Rojee Miniktosbaganinannesi ben göğsüme dik bı cekilde uzatıyorum sırtına pat pat vurunca uyuyo gazını cikariyorum ama syni
Srplglce Rojee kıZımda aynıydı bir kaç kez demedim uzunca süre yatıyordu büyüklerimiz de aynı yöntemi kullanırmış insan kokusuna alışık bebekler böyle maalesef
Cananbzkrt Rojee gazi çıktığında rahatlar daha kolay dalar uykuya deneme yanilma yontemi malesrf bir dene
Rojee Srplglce uyusunda yeter ki sağol canım 💓 memede uyumaya calisiyo kaç kez ayırdım ağladı yine istedi kıyamadım :)