Zeynepmusab Sütüm çogu zaman soğuk geliyor sebebi nedir neden kaynaklaniyor acaba , yasayan varmi bu durumu
Esmataha Zeynepmusab canım zaten ılık geliyor anne sütü, sağarken de o süre içinde soğuyordur, eğer bebeğinde anormal bir şey yoksa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Çok kafana takılıyorsa kontrole gittiğinizde doktora danışabilirsiniz
Zeynepmusab Sağıyorum sütümü bazen cok dolunca bir baktim soğuktu , sağana kadar soğuyor olabilirmi 🤦🏻♀️ Emerkende cok gazlaniyor zoguk oldugundan kaynaklanabilirmi?
Mucizemsin Zeynepmusab sagarken soguyordur ilitip ver cnm bi kaba sicak su koy biberonuda koy icine ilisiin sütun 😌
Zeynepmusab Deletedmom414 emziriyorum yani biberonla vermiyorum aslinda. Sadece cok sutum olunca gogsum agriyo cok doluyor bazen sagiyorum bir keresinde sagdigimdada baktimki soguk🤔
Zeynepmusab Esmataha anladm canim teşekkr ederim , annemde. Öyle demisti ama biraz telas ettin herlde doktorada soracagim aynen 🥰 belki bu durumu yasayan vardir diye bir sorayim burdada dedim😶
Zeynepmusab Mucizemsin sagip biberonla vermiyorum sütü, emziriyorum ben normalde sagmamin sebebi gogsumun cok dolup agriyo olmasi .