_tospikannesi 9 buçuk aylığız gıdecegı yere yuvarlanarak ulaşıyor. Endişe etmeli miyim herkesin sormasından sıkıldım 🙉
Deletedmom201 _tospikannesi küçük bir 🐼 😍☺️ Meraklanmayın 🌸 emeklemesi yürümesinin öncesinde bir gelişim evresi değil. Emeklemeyebilşr normal. Sırt bacak kaslarını geliştirecek egzersizler yapın tutunup ayakta kalmasını sağlayacak egzersizler de önemli ve yere direkt basmalı çorap felan olmadan. Ayaklarını hissetsin.
HaticeeAli _tospikannesi bızde oyleydık 9 ay 25 gunluk olduk sımdı geryere tutunarak gezıyo evın ıcınde bıranda kalkıp gezmeye basladı hıc emeklemedı
Sahraa Oglum 16 aylik yuruyo ama emeklemiyo oturdugu yerden hala kalkamiyo ama kosar gibi yuruyo cok degisik ama halada emekliyemiyo bence kafaniza takmayin her cocuk bir degil babasinada boyleymis sanirim ona cekti benimki 😊
Deletedmom145 Sahraa benim arkadaşimin oglu mayis ayinin sonlarinda 1 yaş tamam olucak.emeklemedi surunemedi bile.gelki yuruyor😂Yere koy hadi efem gel gel desen bile gelemez.hadi kaldir bi yurur inanin uzerine şok olurum resmen
Arven10 Sahraa ahaha aynı benim kızım🙈 yaşında yürüdü ama oturduğu yerden kalkamıyordu çok güzel yürürdü ama düşünce kalkamazdı 14 aylık olunca bir günde kalkmayı öğrendi sonra da emeklemeyi 😂😂 çocuktan çocuğa fark ediyor gelişim özellikleri canları sağolsun napalım
Kbryldrmr _tospikannesi bizde 9 ay 20 günlüğüz hala emeklemiyo ama oturarak gidiyo gireceği yere 😀 hiç emekleme çabası yok ellerimi tutup ayağa kalkma peşinde hep
Deletedmom145 Kbryldrmr aaa oyle emekliyo canim.oturarak emekleyen bebeler var ya bak ondandir .Benim halamin minik oģlu oyle emekledi ama geç yürüdü.kardesimle ayni dogylmus ayni emeklediler.kardesim 9 aya geçerken yurumete başladi. halamin ogluysa 14 aylik falan olurdy yurumek istedikde😁
Deletedmom145 sifauzun2 ah endise etmeleyim bemce.ben takmiyorumki zaten.zamani var hersetin.benimki erken dogdu hatta.duzeltilmiş 8 aylik sayilir.
Zuzuuu _tospikannesi Kızım hiç emeklemeden yürüdü emeklemesi gelişim basamağı olarak sayılmıyor zaten 😌
ayssmt _tospikannesi bnm oglumda yuvarlanio endise edecek bi durum yok aksine bncd cok cinler kolay yolu bulmuslar 😂 simdi 11 bucuk ayligiz simdi bu arada surunuo ama bakio zor yuvarlanio bakalim ne zman yuruycek her bebek emwklemio kalkip yuruo
Sum87 ayssmt sizinle aynı durumdayız 😂 benimkide 11.5 aylık sadece sürünüyor ve yuvarlanıyor yürümeye hiç niyeti yok biraz üzülüyorum 😌
T-B-B _tospikannesi benim kiz 14 aylilkken basladi emmeklemeye daha yürümüyor dediğiniz gibi gideceği yere yuvarlanarak gidiyordu 😊
ayssmt Sum87 bnde beklenti icindeyim ama uzulmuyorumm cani sagolsun kalkip yurur bigun de… tutunup kalkiomu ayaga bnm oglum kalkio da