Hilalkorkmaz Arkadaşlar lütfen bana fikir verin, bebeğim 11 aylık olacak 1 hafta sonra ve ek gıdayı sürekli reddediyor, ne yapacağımı bilemiyorum artık çok yoruldum. Zayıfladı iyice ve karnı aç dahi olsa reddediyor. Lütfen bana fikir verin 🤲
2lokummannesiii Hilalkorkmaz benim oğlum da reddediyor çıldırıyorum acayip zor yemeyen bebek. Bilmiyorum işin içinden çıkamıyorum gerçi diş çıkarıyor benimki
Kevser_emrah Canım hiç mi birşey yemiyor yiyeceklerine biraz pekmez kat belki öyle sever ve hiç kafana takma benim oğlum da 9 aylık olucak aç olsa bile reddediyor
Hilalkorkmaz Kevser_emrah yok maalesef pekmezi de yemiyor, hiçbir şey yemiyor, keçi sütü aldım onu da içmiyor, sadece çubuk kreaker veriyorum bazen onu yiyor
Hilalkorkmaz Kevser_emrah Gozde2019ruzgar evet onu da yaptım mesela 1 ay vermediğim yiyecekler var onları tekrar deniyorum yine değişen bir şey yok oyuncak da versem, tv de reklamları da açsam bir yandan onunla ilgilenip diğer eliyle beni itiyor ağzını açmıyor
Hilalkorkmaz 2lokummannesiii ya sorma arkadaşım ben de bazen çıldırıyorum, kendisi yesin diye önüne koyuyorum tutup fırlatıyor her yere saçıyor
Denizanne Hilalkorkmaz canım çubuk kraker yiyorsa belkide kendi yemek istiyordur hiç eline verdin mi salatalık içi ya da bebek keki ekmek falan
Gozde2019ruzgar Canım verdıgın seylere bı süre ara ver baska seyler dene.tadını unutsun tekrar yemege baslar.dıkkatını baska seylerle dagıtmaya calıs yedırırken.mesela elıne oyuncak al bak bak deyıp guldurmeye calıs yer oyle
2lokummannesiii Hilalkorkmaz Allah bize bol sabır versin şiödi öğlen oldu bak yedirmeye korkuyorum inan
Hilalkorkmaz 2lokummannesiii aminnn, ben de öğleye kadar hiçbir şey yediremiyorum öğlen de eline yumurta veriyorum mıncıklayıp atıyor