Turna Oğlum 6. Ayına girdi tadımlara başlayayım dedim ilk 3 gün yoğurt ev yapımı yedirdim bi reaksiyon göstermedi sonra muz verdim kakası koyu yeşil ve kakasında siyah gibi muz fitilleri gördüm 3. Gün de elmayı rendeleyim suyunu sıktım suyunu içireyim dedim içirdiğim gün elleri yüzü vücudu pembe pembe beneklet oldu aşısı vardı sağlık ocağına götürdüm doktor 15 gün ara ver sonra bidaha başla tadımlara diyip allerset siye ilaç verdi başına böyle bişey gelen varmı?ne yapmayalıyım yada yapmamamlı?
DenizAlpinAnnesi Turna 3 gün sade muz 3 gün sade elma böyle tadim yaptirmalisiniz alerjik reaksiyon bazen hemen belli eder kendini bazen 3 gün bazen 1 hafta sonra
morsevenfilolog Turna Her bir besini 3 gün deneyerek giderseniz, alerjik reaksiyon gösterirse hangisinden kaynaklı olduğunu daha rahat bulursunuz. Muz 3 gün, yoğurt 3 gün, patates 3 gün gibi gibi.
Turna DenizAlpinAnnesi evet öyle yaptım yoğurtta sorhn olmadı muzdada olmadı elma suyunu verdiğim gün kabardı hemen
Turna morsevenfilolog evet bende öyle yaptım ama elma suyunu verdiğim gün kabardı hemen de reaksiyon gösterir mi peki
Turna DenizAlpinAnnesi doktor 15 gün bekle sonra tekrar başla tadımlara dedi öyle yapsam bi sakınca olurmu sizce 😊