guney_ve_sarpin_annesi Kizlar Selamlar, 6 Mayıs da ikinci defa anne oldum elhamdülillah. Ikisi de normal doğumdu ama ilk oğlumda şiş sorunu yaşamadım. Şuan ayaklarım davul gibi . Doğum sonrası böyle olan var mı? -
Deletedmom201 guney_ve_sarpin_annesi Allah bağışlasın gözünüz Aydın ☺️🌸 bilgim yok üstte kalsın diye yazıyorum
tosuncukannesi guney_ve_sarpin_annesi öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🥰 benimde öyle olmuştu hatta bütün hamileliğim boyunca yüzüm ve ayaklarım çok şişmişti doğumdan sonra kilom hemen gitti ama yüzüm ve ayaklarımın düzelmesi 2-3 haftayı buldu ☺️
guney_ve_sarpin_annesi tosuncukannesi Amin canım teşekkürler 🤗 inşallah geçer öyleyse. Doktoruma da danıştım yüksek koy ve tuzdan kaç düzelir normal dedi ama Baya şişince yaşayan var mı merak ettim çok teşekkürler tekrar bilgi için 🤗
tosuncukannesi guney_ve_sarpin_annesi bende aynılarını söyleyecektim sana yüksek tut en onemlisi tuz ve su tuzu mümkün olduğunca kes ve bol su iç bende öyle geçirdim ☺️
_kbra_ Ben nasıl şiştim nasıl anlatamam doğum yaptım gitmedi kahve iç su iç yok doktora gitmeyi bile düşündüm o derece ama şükür doğumdan sonra 13gün falan sürmüştü galiba bir anda kendiliğinden geçti hiç geçemeyecek sanmıştım