As_1 Cseyda yoo vallh sifir diyet hatta coo şükür hic mama vermdm hep neme verdim kastm çok fazla yiyorum hatta
Gulcem44 Cseyda öncelikle emzirme döneminde kilo verme derdine düşmedim emzirme 10.ayımda bitti tutmadı oğlum bende zayıflama uğruna üstelemedim😞ve diyete başladım diyet dediysem kendi çapımda zor oldu kolay değil günlük 3 litre su kesin içtim Leslie yaptım tatlıdan elimden geldiğince uzak durdum ama SEn emziriyordun herhalde bu mümkün mü bilmiyorum çünkü ben emzlrdikrwknsonra tatlıya koşuyordum😊
Cseyda Gulcem44 evet ben emziriyorum daha 47 günlük bebeğim işe başlıycam temmuzda hiç bi kıyafetim olmuyor ben diyet yapsamda tatlıdan nasıl vazgeçerim bilmiyorum yemek ekmek yemesem aklıma gelmez ama raylı yemeden duramıyorum :(
Semraakal Cseyda çok erken vermek için canım. Aksine ilk iki ay verdiğim kiloları da geri aldım ben malesef 😊
Melekoyku Gulcem44 bizde aynı durumdayz siz neler yapıyorsunuz kilo vermek için bnm özellik göbek gitmesi için soruyom😊😊
Sesem 58 ile hamile kalıp 100 kiloyla erken doğurdum ödem biriktirdi vıcıtım 😀 25i gitti geri kalan gitmiyor bi aşşa bir yukarı ama inanılmaz yorucu bir şey kilo taşımak nefret ettim kızım 2,5 aylık bu arada.